vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on htaccess den sonra olanlar within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Selamlar, vbseo ekledikten sonra , www.xxx.com şeklinde açılan sitem www.xxx.com/index.php şeklinde açılmaya başladı. Nedenini araştırırken .htaccess dosyasındaki RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?)?)$ vbseo ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
|
Selamlar, vbseo ekledikten sonra , www.xxx.com şeklinde açılan sitem www.xxx.com/index.php şeklinde açılmaya başladı. Nedenini araştırırken .htaccess dosyasındaki RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?)?)$ vbseo.php [L,QSA] satırından kaynaklandığını buldum. Bunu nasıl giderebilirim acaba. |
|
| |||
| |||
|
arkadaşlar yardımcı olabilirmsiiniz ?
|
|
| |||
| |||
|
teşekkürler bu sorun düzeldi. ancak şöyle bir sorun daha var. vbulletinin blog sistemini yükledim. Vbseo ayarlarında , Blog URL'lerini Yaz? alanını aktif ettiğimde, siteme www.xxx.com olarak girince direk olarak blog sayfası ana sayfa olarak geliyor. www.xxx.com/index.php yazınca forum çıkıyor. Şu an geçici olarak Blog URL'lerini Yaz? alanını deaktif ettim. Bu neden kaynaklanır acaba ? |
|
| |||
| |||
|
ayrıca , blog sayfamda vbseo aktif değilken , bir üyenin bloğuna giriyorum ve bir yazısına tıklamak istiyorum , karşılık gelen adres = www.xxx.com/blog.php?b=1 ancak tıklayınca www.xxx.com yani ana sayfaya gidiyorum. , üyelerde vbseo aktif değil, acaba bununla ilgili mi ? |
|
| |||
| |||
|
kesinlikle , doğru , hatta az önce yeniden yükledim
|
| Thread Tools | |
| |