vBulletin 4, the most powerful community software + vBSEO 3.5, the ultimate SEO solution = Your ultimate platform for 2010 and beyond. Click below to learn more.

Results 1 to 9 of 9

Hosting Şirketi ?

This is a discussion on Hosting Şirketi ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaşlar iyi bir hosting şirketi arıyorum şuan ki şirketle bir türlü anlaşamıyorum, bana hangisini önerirsiniz ?...

Junior Member
    Real Name
    SEDAT

Hosting Şirketi ?

Arkadaşlar iyi bir hosting şirketi arıyorum şuan ki şirketle bir türlü anlaşamıyorum, bana hangisini önerirsiniz ?

Junior Member
    Real Name
    forscream
    Fiberserver.com adresini öneririm 2 yıldan beri çalışıyorum ve gayet sorunsuz bir şekilde hizmet alıyorum tavsiyemdir

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by sedline View Post
    Arkadaşlar iyi bir hosting şirketi arıyorum şuan ki şirketle bir türlü anlaşamıyorum, bana hangisini önerirsiniz ?
    ahosting.biz asmallorange.com bu ikisini şiddetle tavsiye ederim.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

Yeni vBSEO Kontrol Paneli ve vBSEO 3.5 Yayın Tarihleri

vBSEO 3.5 Beta 2 Yayınlandı - vBulletin 4 Uyumlu!

Kişisel Sitem : Felsefe - Kültür merkeziniz

Junior Member
    Real Name
    SEDAT
    Cevaplar için teşekkürler

Mert Bey önerdiğiniz hostlara bi göz attım, tek sorunum turkce support olmaması :(

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by sedline View Post
    Cevaplar için teşekkürler

Mert Bey önerdiğiniz hostlara bi göz attım, tek sorunum turkce support olmaması :(
    Malesef bildiğim ve tavsiye edebileceğim hiçbir profesyonel Türk şirketi bulunmuyor.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

Yeni vBSEO Kontrol Paneli ve vBSEO 3.5 Yayın Tarihleri

vBSEO 3.5 Beta 2 Yayınlandı - vBulletin 4 Uyumlu!

Kişisel Sitem : Felsefe - Kültür merkeziniz

aLy
    aLy is offline
    Senior Member aLy's Avatar
    Real Name
    M.ALi

Senior Member maxicep's Avatar
    Real Name
    Ozan A.
    Vital Bursa Web Hosting, Bursa Datacenter, VPS Hosting, Toplu SMS, Web Programlama, Data center, Linux Hosting, Windows Hosting, Domain Kayit, Bayi hosting VIT Hosting tavsiye ederim uzun süredir çalışıyorum daha iyisinin TR de olacagini sanmıyorum .

(Vargonen , Vargonen Technologies web hosting çözümleri ASP, ASP.NET, MSSQL, PHP, MYSQL bu konuda en iyisi tartısılmaz sanırım ama fiyatları çok yüksek o yüzden vital hosting ona çok yakın alternatif bizzat kendimden söyleyebilirim )

Vital in de fiyatları ucuz degil, özellikle makineleri çok pahalı, bende çok para veriyorum ama memnunum.

Junior Member
    Real Name
    forscream
    nixcon mu aman aman Allah korusun 1 yıl çalıştım ve 5 e yakın sunucu alarak hata yaptım ve 1 yıl neler çektiğimi bir ben bir de Allah bilir adamların ticket sistemi var eyw. ama bi tanesi cvp versin ya 2 gün sonra yada 1 hafta ordakilerden 1 tek serdar a kanm ısınmıştı neyse vit.ide tavsiye ederim selman ve sinan yaptıkları iş süper selman gibi bi yazılımcı görmedim awbs tasarımı nı tr.yeye ilk tanıtan firma olarak burayı gösterebilirm

Junior Member
    Real Name
    Serdar
    data24.com.tr var çok iyi bende ordan aldım 1 senelik hiç kesilme die bişi görmedim gayette hızlı tavsiye ederim. 2dk mail at 20 saniyede size hemen mail atıyolar.