Arkadaşlar iyi bir hosting şirketi arıyorum şuan ki şirketle bir türlü anlaşamıyorum, bana hangisini önerirsiniz ?
vBulletin 4, the most powerful community software + vBSEO 3.5, the ultimate SEO solution = Your ultimate platform for 2010 and beyond. Click below to learn more.
This is a discussion on Hosting Şirketi ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaşlar iyi bir hosting şirketi arıyorum şuan ki şirketle bir türlü anlaşamıyorum, bana hangisini önerirsiniz ?...
Arkadaşlar iyi bir hosting şirketi arıyorum şuan ki şirketle bir türlü anlaşamıyorum, bana hangisini önerirsiniz ?
Fiberserver.com adresini öneririm 2 yıldan beri çalışıyorum ve gayet sorunsuz bir şekilde hizmet alıyorum tavsiyemdir![]()
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
Yeni vBSEO Kontrol Paneli ve vBSEO 3.5 Yayın Tarihleri
vBSEO 3.5 Beta 2 Yayınlandı - vBulletin 4 Uyumlu!
Kişisel Sitem : Felsefe - Kültür merkeziniz
Cevaplar için teşekkürler
Mert Bey önerdiğiniz hostlara bi göz attım, tek sorunum turkce support olmaması:(
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
Yeni vBSEO Kontrol Paneli ve vBSEO 3.5 Yayın Tarihleri
vBSEO 3.5 Beta 2 Yayınlandı - vBulletin 4 Uyumlu!
Kişisel Sitem : Felsefe - Kültür merkeziniz
Nixcon Networks Türkiye-2 düşünürsen
Vital Bursa Web Hosting, Bursa Datacenter, VPS Hosting, Toplu SMS, Web Programlama, Data center, Linux Hosting, Windows Hosting, Domain Kayit, Bayi hosting VIT Hosting tavsiye ederim uzun süredir çalışıyorum daha iyisinin TR de olacagini sanmıyorum .
(Vargonen , Vargonen Technologies web hosting çözümleri ASP, ASP.NET, MSSQL, PHP, MYSQL bu konuda en iyisi tartısılmaz sanırım ama fiyatları çok yüksek o yüzden vital hosting ona çok yakın alternatif bizzat kendimden söyleyebilirim )
Vital in de fiyatları ucuz degil, özellikle makineleri çok pahalı, bende çok para veriyorum ama memnunum.
nixcon mu aman aman Allah korusun 1 yıl çalıştım ve 5 e yakın sunucu alarak hata yaptım ve 1 yıl neler çektiğimi bir ben bir de Allah bilir adamların ticket sistemi var eyw. ama bi tanesi cvp versin ya 2 gün sonra yada 1 hafta ordakilerden 1 tek serdar a kanm ısınmıştı neyse vit.ide tavsiye ederim selman ve sinan yaptıkları iş süper selman gibi bi yazılımcı görmedim awbs tasarımı nı tr.yeye ilk tanıtan firma olarak burayı gösterebilirm![]()
data24.com.tr var çok iyi bende ordan aldım 1 senelik hiç kesilme die bişi görmedim gayette hızlı tavsiye ederim. 2dk mail at 20 saniyede size hemen mail atıyolar.