vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Hit Kaybı within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba arkadaşlar, Google'da aşırı hit kaybım olmaya başladı.Ayrıca geçen haftaya kadar Aramalarda altdizinlerimde listelenirken artık oda olmuyor.%80 civarı hit kaybım ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Hit Kaybı
Merhaba arkadaşlar, Google'da aşırı hit kaybım olmaya başladı.Ayrıca geçen haftaya kadar Aramalarda altdizinlerimde listelenirken artık oda olmuyor.%80 civarı hit kaybım var.Önceden günde 50 üye min. kaydolurken şimdi 3-5 tane ile günü kapatıyorum Önceden urllist.txt.gz'yi google'a ekleyine sorun çıkarmıyordu index sayım çok kısa zamanda yükseliyordu,açılan konu 4-5 güne çıkıyordu aramalarda fakat şimdi urllist.txt.gz'yi ekleyince hata veriyor biliyorum yahoo için yapılan bir sitemap ama neden eskiden oluyordu?Şimdi geçtim 4-5 günü geçen ay açılan konular google'da yok. Biraz uzun oldu sanırım , Affola. |
|
| ||||
| ||||
|
urllist.txt.gz google tarafından hiçbir zaman desteklenmemiştir. Url kaybınızın birçok farklı sebebi olabilir. Spam dolu içerik , footer da yer alan ücretli linkler vs...
|
|
| |||
| |||
|
google nin bu aralar delirmiş olması gerek bendede aniden 5k dan 1k ya düşmüş durumda hitler ve 4 gündür 1k da :( |
| Thread Tools | |
| |