arşiv linkleri gibi tag linklerinin de gereksiz linklere neden olacağını düşünerekten sitemap de eklenmesi doğru gelmiyodu. siz eklediğinize göre yeniden bi sitemap oluşturayım bende. yardımlarınız için çok teşekkürler. iyi çalışmalar Mert Bey
This is a discussion on Hit Kaybı within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; arşiv linkleri gibi tag linklerinin de gereksiz linklere neden olacağını düşünerekten sitemap de eklenmesi doğru gelmiyodu. siz eklediğinize göre yeniden ...
arşiv linkleri gibi tag linklerinin de gereksiz linklere neden olacağını düşünerekten sitemap de eklenmesi doğru gelmiyodu. siz eklediğinize göre yeniden bi sitemap oluşturayım bende. yardımlarınız için çok teşekkürler. iyi çalışmalar Mert Bey
tag lar düzgün ve anlamlı olduktan sonra çok işe yarar gayet de, oto. tag yaratıcı eklentisi ile vs, saçma sapan tagların olusması ve sitemap a alınmasını hiç dogru bulmuyorum
Örnek: bugün, kim, e50, sen, eveeet, evet tarzında saçma ve gereksiz taglar aksine zarar vermekte bence her ne kadar bende zorunlu olarak kullansam da bu tür oto. tag eklentilerini.
Mobil Teknoloji = www.maxicep.com
Otomatik tagleri eğer düzgün ayarlayabilir ve stopwords belirleyebilirsen başarılı. Yoksa kesinlikle kullanılmamalı.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
sitemde henüz çok fazla içerik olmadığı için oto tag eklentilerine ihtiyaç duymuyorum , açılan konuların özel olmasına göre manuel olarak ben tag ekliyorum haliyle anlamsız, gereksiz tag lar kullanmamış oluyorum. sanırım bu şekilde yaparak bi faydasını görürüm. Mert bey sizce?
Elbette
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Benim de ricam var
Bendede hit kaybı çok oldu bir türlü nedenini çözemedim. Halen hitim düşük. Google webmasters ta indexli sayfalarım halen duruyor (sanırım) Ancak ziyaretçi sayısı 1700 lerden aniden 300 lere düştü.
sandboxtamı diye kontrol ettim değil.
Ancak dikkatimi çeken site adımı wikiturkey google aramaya yazdığımda wikipedia dan sonra gelirken şimdi 60. sırada geliyor (yoksa sandboxtamı) :S
Hata google da diye söylüyor herkes ama 1 aydır bekliyorum değişin birşey yok.
Ne güzelde gidiyordu :S
Selam bu hit düşüşü son bir aydır benimde başımda vbseo tavsiye edilen ayarlarda bir ay öncesine kadar hergün yükselen hit birden bire düşmeye başladı ve şuan nerdeyse yarı yarıya düştü yaptığım tek değişiklik sitemap ayarlarında tag eklemeyi kapattım kapatmamın nedeni sitemap oluşturucu her gece saat 02:00 de çalışıyordu ve bitmeden duruyordu yani harita oluşturma tam bitmeden yarıda kalıyordu ve hergün manuel olarak Run Generator yapmak zorunda kalıyordum ondan sonra harita oluşturma tamamlanıyordu.
Kemal bey ,
Bu ay içerisinde önemli bir değişiklik oldu. Google algoritmasında değişim yaparak içerik kopyalayan siteleri arka plana atmaya başladı. eğer içeriğiniz bu şekildeyse kontrol etmenizi tavsiye ederim. Eğer değil se bir değişim yapmayın , ara sıra düşüşler , yükselmeler olur.
Ancak sitenizde Belirlenmiş Değişkenler kullandığınızdan emin olun. Türkçe bölümünde yapacağınız bir arama sizi farklı kullanım formatlarıyla karşılaştırabilir.
belirlenmiş değişkenleri kullanıyorum tabiki site içeriğinde kendimize ayit içeriklerle beraber kopya içerikte var elbette ama şunu belirtmek istiyorum google webmaster araçlarında Gönderilen Url'ler 43.584 Web Dizinindeki Url'ler 37.400 indexlenen linklerin sayısı her zaman artıyor tek sorun hitlerin düşmesi inşallah düzelir..
konu ile ilgili değil fakat yazdıklarınız çok güzel bilgiler
Evet google algoritmasında radikal bir değişim yaptı. Kopya içerik barındıran siteler daha doğrusu içeriğinin büyük kısmı kopya içerikte olan siteler ciddi dalgalanma yaşıyor. Hatta yakından bildiğim 3-4 site kopya içerik nedeniyle filtreye bile girdi. İndexlenen url sayısına bakmayınız. 100 indexle 10 k hit alan site varken 1000 indexle 1 k hit alamayan siteler var. indexlenen url'lerin sayısından ziyade indexlenen konunun google sıralaması önemli.