Results 1 to 7 of 7

hit düşüşü

This is a discussion on hit düşüşü within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhabalar son1 ayda son derece hit kaybýna uðradým sebebini pek anlayamadým oluþturduðum sitemapýn düzgün çalýþmasýna raðmen google de neden 0 ...

Senior Member anestetic's Avatar
    Real Name
    ....
    Liked
    0 times

hit düşüşü

Merhabalar
    son1 ayda son derece hit kaybına uğradım sebebini pek anlayamadım oluşturduğum sitemapın düzgün çalışmasına rağmen google de neden 0 url gozukmesi belki bir sebebidir bunun

bir önceki versiyonda konu açıldıkdan en geç 4 saat sonra indexleniyordu ama şimdi 2-3 gun geçiyor indexlenmiyor

forumojen - Google'da Ara=

googlede forun anasayfasının altında çıkan kucuk lınkler (6 tane) şimdi hiç biri yok..

ustelik anasayfa bile 2. sırada

Mert bey sorunumu biliyorsunuz bir ara ayarlar kaydedilmiyordu o zaman indexlenen sayfalar halen değişemiş hala bazı urllerin başında

<!--VBSEO_RR_2_NOHTML--> gibi ifadeler var

ne yapmam gerekiyor

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Stabil bir serverınız olmazsa google sitenizi ciddiye almaz ve giderek daha fazla hit kaybı yaşarsınız.

vBSEO stili kullanıyorsanız readme dosyasında yer alan Belirlenmiş Değişkenleri kullanmalısınız.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Junior Member
    Real Name
    Veli Can TEFON
    Liked
    0 times
    stabilden kasıt nedir?

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Downtime , yavaş bağlantı , yavaş sayfa açımı gibi sorunları olmayacak ve 7/24 sorunsuz hizmet edicek.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Real Name
    ....
    Liked
    0 times
    sayfa açılımları genelde 0,23475 sec , 0,17090 sec arası bu şekilde hizce yavaş mıdır?

vbseo stil kullanmıyorum ama belirlenmiş değişkenleri sayfalarımda kullanıyorum

Senior Member ZeKiTuRk's Avatar
    Real Name
    Kenan
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by anestetic View Post
    Merhabalar
    son1 ayda son derece hit kaybına uğradım sebebini pek anlayamadım oluşturduğum sitemapın düzgün çalışmasına rağmen google de neden 0 url gozukmesi belki bir sebebidir bunun

bir önceki versiyonda konu açıldıkdan en geç 4 saat sonra indexleniyordu ama şimdi 2-3 gun geçiyor indexlenmiyor

forumojen - Google'da Ara=

googlede forun anasayfasının altında çıkan kucuk lınkler (6 tane) şimdi hiç biri yok..
    Bunu google kendi ayarlar kullanicisi icin gerekli görürse tekrar ekler seo ile alakali birsey degil

ustelik anasayfa bile 2. sırada
    buda kelime yogunlu ve sayfa hiti ile alakali bir durum olsa gerek
    ForumOjen Özel - .?l?l?. ForumOjen .?l?l?.
    forumojen diye arama yapiyorsunuz bu linkte iki adet forumojen kelimesi var ve aciklamasindada forumojen kelimesi bulunuyor dolayisi ile ana sayfanizdan önce cikiyor bu aramada

Mert bey sorunumu biliyorsunuz bir ara ayarlar kaydedilmiyordu o zaman indexlenen sayfalar halen değişemiş hala bazı urllerin başında

<!--VBSEO_RR_2_NOHTML--> gibi ifadeler var

ne yapmam gerekiyor
    ben konuyu ilk okudugumda sitenize girilmiyordu mert beyin kastettigide budur sanirim siteniz sürekli ulasilabilir olmali bir ulasilir bir ulasilmaz degil google bot sayfanizi tekrar indexlediginde sorun ortadan kalkacaktir..

Real Name
    ....
    Liked
    0 times
    bilgiler için teşekkür ederim ikinize de..