Arkadaslar sitemin temasını değiştiridim, vbseo kurulu, alttaki seo linkleri üsttede var. ama ne yaptıysam kaldıramadım linkleri.. kaldırmak istediğim linkleri resimde işaretledim.. şimdiden tesekkurler
![]()
This is a discussion on Header dan VBSeo Linklerini kaldırmak within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaslar sitemin temasýný deðiþtiridim, vbseo kurulu, alttaki seo linkleri üsttede var. ama ne yaptýysam kaldýramadým linkleri.. kaldýrmak istediðim linkleri resimde ...
Arkadaslar sitemin temasını değiştiridim, vbseo kurulu, alttaki seo linkleri üsttede var. ama ne yaptıysam kaldıramadım linkleri.. kaldırmak istediğim linkleri resimde işaretledim.. şimdiden tesekkurler
![]()
Arşiv linkleri orada çıkıyorsa stilinizde hata var demektir.
Footer Arşiv Linkleri opsiyonunu deaktif edin.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
sevgili arkadasım günlerdir arıyorum footer ve header ın içinde ama bulamadım bir türlü.. kaldıracağım kodu söyleyebilirseniz daha iyi olur benim için.. yardımcı olabilirsen cok sevinirim
bu linkler hem altta hem üstte var
Bir kod kaldırmayacaksınız. Bahsettiğim ayarı kapattığınızda sorununuz çözülecek.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
ben alttakilerin kapanmasını istemiyorum ama.. sadece üsttekiler kalksın istiyorum
O zaman stilinizdeki hatayı düzeltip </body> tagini header içerisinden kaldıracaksınız.
sanırım temanın header ında bi değişiklik yapılacak
Arkadaslar yardımcı olabilecek kimse yok mu? mert abi, o arşivliklerini oraya çağıran kod nerde. onu silmem lazım. yani komple kapatmak istemiyorum. sitenin altında da var aynıları, onlar duracak
Oraa çaıran bir kod yok. Stilinizi düzgün kodlayıp başlık içerisine </body> tag kullanmazsanız sorununuz kalmaz.