Results 1 to 9 of 9

Hata Mesajı !

This is a discussion on Hata Mesajı ! within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; 1. Bir üyemiz forumun sadece 1 bölümüne giremiyor ve aşağıdaki hatayı aldığını söylüyor.. Ancak başka kimseden böyle bir şikayet gelmedi, ...

Member
    Real Name
    Armagan N.
    Liked
    0 times

Hata Mesajı !

1. Bir üyemiz forumun sadece 1 bölümüne giremiyor ve aşağıdaki hatayı aldığını söylüyor.. Ancak başka kimseden böyle bir şikayet gelmedi, sebebi ne olabilir acaba?

Bu sayfaya erişiminiz engellenmiştir.
    URL: http://www.modifiyem.com/forum/bursa/
    Ağırlıklı ifade limiti aşıldı.

2. prodrive's nickli bir kullanıcı var, bunun profiline bakmak için tılayınca aşağıdaki mesaj alınıyor..
    This user has not registered and therefore does not have a profile to view.
    Url'sini kontrol edince http://www.modifiyem.com/forum/members/prodrives.html yanlışlık gözüküyor.. çünkü gitmesi gereken link prodives.html yerine prodrive's.html olmalı, (') işaretini görmüyor.. Bu sorunu nasıl aşabiliriz?
    Last edited by armagan; 01-20-2006 at 01:22 AM.

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    542 times
    Blog Entries
    4
    Ikinci sorun 2.3.3 ile birlikte düzeltildi.

Birinci sorun devamlı ortaya çıkıyor mu ? Yani her denemesinde aynı ifadeyi mi alıyor kullanıcı ?
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Member
    Real Name
    Armagan N.
    Liked
    0 times
    Birinci sorun için evet her defasında aynı mesajıalıyor kullanıcı.. ama sadece o bölüm için geçerli bu, diğer her yere girebiliyor..

Real Name
    Lizard King
    Liked
    542 times
    Blog Entries
    4
    geçici olarak onun şifresiyle girmeyi denesen ve aynı sorunla sende karşılaşıcakmısın ona bir baksak ? olmadı oleg veya juan a bildiricem bunu yoksa.

Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Member
    Real Name
    Armagan N.
    Liked
    0 times
    Kendi şifresiyle giriş yaptım herhangi bir problem ben yaşamadım.. Sorun bizden kaynaklanmıyor herhalde.. ne olabilir acaba?

Real Name
    Lizard King
    Liked
    542 times
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by armagan
    Kendi şifresiyle giriş yaptım herhangi bir problem ben yaşamadım.. Sorun bizden kaynaklanmıyor herhalde.. ne olabilir acaba?
    Cache'ini ve cookie lerini boşaltsın o şekilde denesin. Ayrıca bağlantısını somuren p2p programları varsa onları kapatsın hem kendi bağlantısı hem site bağlantısından dolayı sorun yaşıyor olabilir.
    Birde moderator'u varsa forumun ona da sor istersen belki uyarı maiyetinde bir nopost filan cakmıstır. Yada access mask kullanıyorsan forumda access mask lar ile foruma girişini engellemiş olabilir.

Senior Member
    Liked
    0 times
    member yonlendirmelerinde custom i seç orada yazdığı gibi [userid] i de dahil edecek şekilde kafana göre bir yönlendirme yap

Member odin's Avatar
    Real Name
    Murat Çelebi
    Liked
    0 times
    Merhaba;
    bende de forumda mesela üye cevap yaziyor ancak aşagidaki problem mesajı geliyor
    Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 46080 bytes) in /home/forum/domains/besiktasforum.net/public_html/forum/includes/adminfunctions.php on line 1182

daha sonra sayfayi yenile dedigimde mesaj görünüyor. ancak bu seferde son atilan mesaj kısımında gözükmüyor ve kişinin attigi mesaj sayısında artış yaomıyor. son olarak topx tarafindan konuyu tikladigimda konular basliklar acilmiyor.

Yardimci olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Member odin's Avatar
    Real Name
    Murat Çelebi
    Liked
    0 times
    serverdan php.ini dosyasinda 8m olan memory size i 80mb e cikardim sorun kalkdi teşekkürler.