merhaba ben sitemap oluşturunca sitemapı .gz olarak oluşturuyor bunu kendi bilgisayarıma indirip rar dan çıkarıp .xml olarak tekrar atıyorum ve googleye ekliyorum. .gz olarak eklenmiyor bi kolayu yolu varmıdır acaba?
This is a discussion on .gz sitemapları within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; merhaba ben sitemap oluşturunca sitemapı .gz olarak oluşturuyor bunu kendi bilgisayarıma indirip rar dan çıkarıp .xml olarak tekrar atıyorum ve ...
merhaba ben sitemap oluşturunca sitemapı .gz olarak oluşturuyor bunu kendi bilgisayarıma indirip rar dan çıkarıp .xml olarak tekrar atıyorum ve googleye ekliyorum. .gz olarak eklenmiyor bi kolayu yolu varmıdır acaba?
bunu yapmanıza gerek yok. gz formatı zaten google'ın istediği tarzda format. Ondan dolayı google'a sitemapleri submit ederken direk www.siteadresiniz.com/sitemap_1.xml.gz olarak göndermeniz yeterli olacaktır.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Peki otomatik olarak sitemap_1.xml.gz, sitemap_2.xml.gz diye sırayla 3 4 5 diye nasıl götürebilirz.Normalde üstüne kaydediyor. sitemap_1.xml.gz oluyor birdaha oluşturduğumda sitemap_1.xml.gz nin üstüne kaydediyor?
her sitemap'in içinde belli sayıda url ekleyebilirsin. Bunu admincp de belirliyorsunuz. En fazla 50.000 eklenebiliyor. Bu sayı doldugu zaman script zaten ikinci sitemap'i otomatik olarak yaratıyor.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam