vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Gruplarda Resim Hatası within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Forumumda bulunan group larda grup içine eklenen resımlere bır turlu ulaşamıyorum, vbseo dakı butun seceneklerı tek tek denememe rağme nresım ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Gruplarda Resim Hatası
Forumumda bulunan group larda grup içine eklenen resımlere bır turlu ulaşamıyorum, vbseo dakı butun seceneklerı tek tek denememe rağme nresım tıklandığında ana grup sayfasına atıyor benı, bunu nası lduzeltebılırım PHP Code: |
|
| |||
| |||
|
Öncelikle resimlerde mutlaka ID kullanmani öneririm. Yorumla.Net burada bir deneme yaptim. Sanirim sendeki sorunun nedeni albümlerde seo kullanmaman. Gruplarda seoyu actiginda vbseo ayarlarinda göreceksinki resimlerde seo var sayilir ve groups/[group_name]/pictures/[picture_id]-[picture_title].[original_ext] gibi örnekler vardir. Ama sen ayni sen ayni ayarla ile albümlerde seo uygulamamissin sanirim burada bir catisma ortaya cikiyor. Kisaca sorunun resimlerde seo uygulamaman sanirim. Ve uyguladiginda gruplardaki resim ayarlari ile albümlerdekiler birbirine uygun bir sekilde yapmalisin. |
|
| ||||
| ||||
|
teşekkürler dediğin şekilde yaptım, uye profıllerını daha onceden seo lu yapmamaın nedenı, okuduğum bır yazıda; - google ın bu tur sayfaları pek kabullenmeyeceğı idi, bunun dışında forumdakı çok fazla ozel karakter sanırım oncekı versıonlarda sorun çıkartmış o yuzden geçmemiştim, şimdi bu şekılde 175.000 sayfanın url sı değişmiş oldu, Acaba eski php lı profıl duzenı mı daha ıyıydı yoksa profıl sayfalarının seo ya geçmesimi burda bıraz kafam dağılıyor işte
__________________ www.yorumla.net |
|
| |||
| |||
|
Profillerde seo uygulamasanda gruplarda resim kullanabilirsin sanirim. Ayrica üye profillerini ziyaretcilere acmiyorsan seo gereksiz yok acik ise istisnasiz seo olmali bence. O kisimlardan gelecek hite ihtiyac duymuyorsan zaten hem üyeler hem gruplar hemde albümlerde seo yu kaldirmak daha mantiklidir. Tabiki burada vBSEO ya ne diye para verdim diye kendine sormakta gerekir |
|
| ||||
| ||||
|
uyelerı nıcklerıne gore yaptığım ayarlamadan sonra karşılaştığım sorun, иотніиg gibi bir nicki olan kişi kontrol panelıne gıremıyor, resımlerını albumlerını duzeltemıyor, nickinde ozel karakter kullandığı için luyor bu, bunu nasıl duzelteceğım acaba ? |
|
| ||||
| ||||
|
uyelerın albumlerı de tamamen bozuldu artık 2 - 3 albumu olan sadece 1 album goruntuluyor bı yerı açıyoruz bı yerı kapatıyoruz bı ayarı değiştiriyoruz diğerını değiştiriyoruz yıne üye profıllerının seosunu bozup eskısı gıbı yaapcağım en azından sadece fan club dekı resımler çalışmasın umarım bu hatada duzeltılır, gruplarda seo kullanmak ıstıyorum dıye butun profıllerdede seo kullanmak zorunda olmam zaten yanlış gelmıştı Last edited by jacki; 09-01-2008 at 05:57 PM. |
|
| |||
| |||
|
Gruplarda seo kullandigin icin profillerde seo kullanmak gerekmez sanirim. Gruplarda seo kullandigin icin albümlerde seo kullanman gerekir diye düsünüyorum. Ayrica bu sorunlari yasama sebebin sanirim ID kullanmiyor olman. Aksi halde ayni sorunlari baskalarida yasardi. |
| Thread Tools | |
| |