arkadaşlar vbseo kullanıcıları için
Gravity Insights Premium, a $99 value, FREE for vBSEO customers!
download linki verilmiş bir arkadaş konuyu türkçeye çevirebilirmi rica etsem diğer üyelerede yardımı olur...
This is a discussion on gravity hakkında within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; arkadaþlar vbseo kullanýcýlarý için http://www.vbseo.com/f5/gravity-insi...stomers-45577/ download linki verilmiþ bir arkadaþ konuyu türkçeye çevirebilirmi rica etsem diðer üyelerede yardýmý olur......
arkadaşlar vbseo kullanıcıları için
Gravity Insights Premium, a $99 value, FREE for vBSEO customers!
download linki verilmiş bir arkadaş konuyu türkçeye çevirebilirmi rica etsem diğer üyelerede yardımı olur...
Çevirilecek birşey yok. vBSEO kullanıcıları bu programı vBSEO downloads alanından indirerek bedavaya kullanabilirler. Bilginiz olsun bu ürüne biz destek vermiyoruz. Tüm destek talepleri gravity'nin sitesinden talep edilmelidir.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Ben gravitiy indiremiyorum
Release date: September 20, 2010
You must purchase this download.
Gravity sadece vBSEO müşterilerine özeldir ve lisansların aktif olması gerekmektedir.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Bu Gravity Insights sahiden göründüğü gibi hiç bir işe yaramayan bir şey mi, yoksa ben mi bişeyler kaçırıyorum?99$ edecek ne özelliği var? Üç tane istatistik veriyor diye bu kadar parayı kim verir ki? Kaldı ki verdiği istatistikler de zaten Google Analytics (Livestats eliyle) ve vbulletin defult özellikleriyle görüntülenebiliyor.
Eğer gözümden birşeyler kaçmıyorsa (?), bedava bile olsa kurmak gereksiz geldi bana.
ben indirebiliyorum ama sayin mert bey bu tam olarak ne işe yariyor bir açıklama yapilacakmi acaba ?
Istatistik programı Murat bey. Bizim product'ımız değil. Sadece promosyton sayesinde vBSEO müşterilerine bedava veriliyor. Gidip sitelerini inceleyebilirsiniz. Kullanıp kullanmamaya karar verebilirsiniz.