Arkadaşlar benim sitem son 2 aydır garipleşmeye başladı. 15 gün kadar günlük hiti 700-800 soraki bi 15 gün birden hiti 200-250 ye kadar düşüyor. sonra tekrar çıkıyor tekrar iniyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar?
This is a discussion on Google'yi çözemedim gitti within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaþlar benim sitem son 2 aydýr garipleþmeye baþladý. 15 gün kadar günlük hiti 700-800 soraki bi 15 gün birden hiti ...
Arkadaşlar benim sitem son 2 aydır garipleşmeye başladı. 15 gün kadar günlük hiti 700-800 soraki bi 15 gün birden hiti 200-250 ye kadar düşüyor. sonra tekrar çıkıyor tekrar iniyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar?
Aynı sorun bendede var ve birtürlü çözemedim. Mert bey sunucuda bir problem olabileceğinden bahsetti.
sitenin yayını sürekli kesiliyor ise bu sunucu problemedir hit lerin düşmeside gayet normal
iyi bir sunucu ve vbseo ile iyi yol katedersiniz
sunucuda problem yok. Sunucum turkticarette. Sürekli site açık yani açılıp kapanma sorunu yok
dns ayarlarınızda bir sorun olabilir
site adresi aytr.com/forum
Mert bey sizin bu konuda bi fikriniz varmı?
Sitenizin içeriğiyle alakalı olma olasılığı yüksek.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
rkadaşım aynı sorunu bende yaşadım yaklaşık iki ay sürer bu durun bazen yok denecek kadar az kişi girer sitene google arada filtreye alıyor büyük ihtimallede filitreye takıldın hiçbir ayarını oynama zamana bırak google amcanın ne zaman gönlü olursa filtreden çıkarır seni
keywordslarda iddalı vede googlenin sevmediği kelime kullanmışsın filtreye girmişsindirPHP Code:forum,sohbet,chat,eğlence
metalarınızın analizini yapın başarılı olduğunuz kelimeleri kullanmanızı tavsiye ederim
20 kelime ve 20 karakteri aşmamasına dikkat et
indexlerinde profiller indexlenmiş profili disallow yaparsan fena olmaz
site icerigi yüzünden ..