vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Google'e bir şeyler oluyor within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Google'e bir şeyler oluyor. Şuan sitemap sitesine girdiğimde "Sitemaps" bölümü normal ama diğer yerler sitemin onaylanmadığını söylüyor. Ama sitemaps en ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Google'e bir şeyler oluyor
Google'e bir şeyler oluyor. Şuan sitemap sitesine girdiğimde "Sitemaps" bölümü normal ama diğer yerler sitemin onaylanmadığını söylüyor. Ama sitemaps en son xml i 1 saat önce indirdiğini gösteriyor. Bir tutarsızlık söz konusu Sizdede böyle şeyler olmaktamı. Bana 1 ayda 2. defa oldu... |
|
| ||||
| ||||
|
arada banada oluyordu sistemde bazen tutarsızlık oluyor abi.
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Atakan aynı kaderipaylaşıyoruz ben bıktım googleden başka botlar bulmak lasım |
|
| ||||
| ||||
|
İyi o zaman. Biz bir tane bot yapalım derim. |
|
| ||||
| ||||
|
valla googlenin kopyası olarak googgala yı çıkarmışlar birebiri zaten yapanda Türk |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Benim düzeldi ama halen bir tuhaflık var. Örneğin şuan 8 site map im var. 7. sitemap 20.000 olamasına rağmen halen 7.648 olarak gösteriyor. Son indirip bakma tarihi ise 5 saat önce demesine rağmen... Google bence çıldırdı |
|
| ||||
| ||||
|
bende düzelttim |
|
| ||||
| ||||
|
HAdi bakalım. Ne zaman yine çıldıracak |
|
| |||
| |||
|
Dün akşam webmaster toolsa girdiğimde... |
|
| ||||
| ||||
|
Google zedeler arasına hoş geldin o zaman. |
|
| ||||
| ||||
|
yanlız google botlarınız siteye girdiğinde hemen log dosyalarınızı değiştirmiyor bir süre eski loglarınız kalıyor 2 3 gün sonra sonuclara yansıyor
|
| Thread Tools | |
| |