Google.com.tr den sürekli linkbacks geliyor. açıkcası google amcanın bana niye link verdiğinide anlayabilmiş değilim.bu linkbacks ları kabul etmelimiyim sizce?
Benim bu linkbacks işine kafam hiç basmıyor.![]()
This is a discussion on Googleden gelen linkbacks lar within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Google.com.tr den sürekli linkbacks geliyor. açýkcasý google amcanýn bana niye link verdiðinide anlayabilmiþ deðilim. bu linkbacks larý kabul etmelimiyim sizce? ...
Google.com.tr den sürekli linkbacks geliyor. açıkcası google amcanın bana niye link verdiğinide anlayabilmiş değilim.bu linkbacks ları kabul etmelimiyim sizce?
Benim bu linkbacks işine kafam hiç basmıyor.![]()
Onaylanamyın hatta google.com.tr yi blacklist içerisine ekleyin.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Onaylamayın demek istediniz sanırım. (yazınızda kelime hatası olduğu için dedim)
Önceden de google.com.tr de gelen 1-2 bağlantıyı onaylamıştım onlarıda bulabilirsem kaldırayım. Bilgi için teşekkürler.
iPad'in salak auto correct özelliği iş başındaymışKusura bakmayın hatalı yazım için Halil bey.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam