http://www.vbseo.com/f3/security-iss...63/index6.html buradaki linkte egrekli bilgileri vermiştim..
Ben henüz bir kaç aydır vbseo kullanuyorum.. İlk kurduğumda sistemim vbseo 3.3.1 di,çıkan güncelleme sonucu sistemimi 3.3.2 ye güncellemiştim..Daha sonra kararlı sürüm çıkana kadar yükseltme yapmamamı öneren Mert hocamın dediğini yaparak 3.5 sürümüne geçmeden kararlı sürümü bekledim..Bu link sorunu çıkınca dün var olan son versiyona yükselttim sitemi..
Şimdi benim güncelleme yapmadığımdan dolayı shell dosyaları seo dosyalarına yüklenmiş olabilir deniliyor..Fakat maalesef shell nedir,nasıl bulur ayuıklarım,hangi dosyalara bakmalıyım hiç bir bilgim yok..
Seoyu deaktif edince sorun kalmadığına göre bu seo dosyalarından kaynaklanan bir şey diye düşünüyorum..ben şimdi seonun tüm dosyalarını inceleyeyimmi?Yoksa illaki olma olasılığı olan bir seo dosyası varmıdır onamı bakmalıyım? Birde nasıl bir kod arayacağım orada ben Öm ile veya buraya bir örnek vermeniz mümkünmü...Yardımlarınızı bekliyor saygılar sunuyorum..

LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote