Results 1 to 6 of 6

googlede seo sorunu

This is a discussion on googlede seo sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; http://www.vbseo.com/f3/security-iss...63/index6.html buradaki linkte egrekli bilgileri vermiþtim.. Ben henüz bir kaç aydýr vbseo kullanuyorum.. Ýlk kurduðumda sistemim vbseo 3.3.1 di,çýkan güncelleme ...

Junior Member seoadana's Avatar
    Real Name
    mahir
    Liked
    0 times

googlede seo sorunu

http://www.vbseo.com/f3/security-iss...63/index6.html buradaki linkte egrekli bilgileri vermiştim..
    Ben henüz bir kaç aydır vbseo kullanuyorum.. İlk kurduğumda sistemim vbseo 3.3.1 di,çıkan güncelleme sonucu sistemimi 3.3.2 ye güncellemiştim..Daha sonra kararlı sürüm çıkana kadar yükseltme yapmamamı öneren Mert hocamın dediğini yaparak 3.5 sürümüne geçmeden kararlı sürümü bekledim..Bu link sorunu çıkınca dün var olan son versiyona yükselttim sitemi..
    Şimdi benim güncelleme yapmadığımdan dolayı shell dosyaları seo dosyalarına yüklenmiş olabilir deniliyor..Fakat maalesef shell nedir,nasıl bulur ayuıklarım,hangi dosyalara bakmalıyım hiç bir bilgim yok..
    Seoyu deaktif edince sorun kalmadığına göre bu seo dosyalarından kaynaklanan bir şey diye düşünüyorum..ben şimdi seonun tüm dosyalarını inceleyeyimmi?Yoksa illaki olma olasılığı olan bir seo dosyası varmıdır onamı bakmalıyım? Birde nasıl bir kod arayacağım orada ben Öm ile veya buraya bir örnek vermeniz mümkünmü...Yardımlarınızı bekliyor saygılar sunuyorum..

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Junior Member seoadana's Avatar
    Real Name
    mahir
    Liked
    0 times
    Mert hocam tüm siteyi tek tek kontrol ettim,dosyaları arattım ama maalesefki shell dosyası dediğiniz şey yok..ssh ile sorgulama nasıl yapılır bilmiyorum..O verdiğiniz linkteki sorguları nereden nasıl yapacağım..Admin paneldenmi yapacağım yoksa plesk panel kullanıyorum oradanmı bakacağım..Nasıl ?Yardım lütfen..Manuel bulamadım çünkü..
    Bu arada seo yu devredışı bırakınca sorunun giderilmiş olması sözkonusu..Bu böyle ise sadece seo dosyalarımamı bulaşmıştır diyorum ama onlardada sorun bulamadım..Ne yapmalıyım..

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Bu verdiğimi ssh ile yapıcaksınız. Daha öncede belirtmiş olduğum gibi Mahir bey. vBSEO'da herhangi bir açık olduğuna dair tek bir log kaydı bulunmuyor.

Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

ALP
    ALP is offline
    Senior Member ALP's Avatar
    Real Name
    Emre
    Liked
    2 times
    Blog Entries
    2
    vBseo'dan kaynaklı bir açık depil tamamen sunucu ve bireyle alakalı bir sorun. Konu benim konum sorununuz halen devam ediyorsa yardımcı olabiliriz bu topic üzerinden

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Bugün itibariyle sorunun vBSEO ile alakalı olmadığı kanıtlanmıştır. vBSEO kurulu olmayan forumlarda bu olgunun görüldüğü tarafımıza rapor edilmiştir.