Results 1 to 9 of 9

Googlede Benzer Konuların Alt Alta Listelenmesi

This is a discussion on Googlede Benzer Konuların Alt Alta Listelenmesi within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba arkadaþlar googlede þöyle bir durum dikkatimi çekti.Bazý sitelerin indexleri googlede benzer konular þeklinde alt alta listeleniyor. Örneðin r10 Googlede ...

Member
    Real Name
    Siraç
    Liked
    0 times

Googlede Benzer Konuların Alt Alta Listelenmesi

Merhaba arkadaşlar googlede şöyle bir durum dikkatimi çekti.Bazı sitelerin indexleri googlede benzer konular şeklinde alt alta listeleniyor.
    Örneğin r10
    Googlede nickimi yazdığınızda r10 da benim cevapladığım konular alt alta görünüyor.
    Bu vbseo ayarları ilemi ilgili eğer vbseo ayarlarından yapılıyorsa hangi ayardan yapılıyor.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

Junior Member
    Real Name
    Onur
    Liked
    0 times
    Sadece vbSeo ile ilgili değil. Sitenin Seo'su + Pr değeri ile ilgili + google optimizasyonu

Seo optimesi çok iyidir. Prsi yüksektir aramada o çıkar

R10un Prsi 4 dü galiba en son orta seviyede. Türkiye için yüksek denilebilir. Seo su gayet iyi vBSeo kurulu + bi sürü google optimesi var. Nickini googleye yazınca direk oranın çıkmasından daha doğal bişi düşünmüyorum açıkcası

Bu benim kendi düşüncem farklı bi sebepte olabilir

Member
    Real Name
    Siraç
    Liked
    0 times
    Bende doğal olarak onu görüyorum iyi bir seo ile bunun olduğunu tahmin etmek o kadar zor birşey değil. Benimde öğrenmek istediğim bu iyi seo ayarları zaten
    Sadece pr değeri ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.
    Çünkü pr değeri 0-1-2 olan sitelerdede bu durum mevcut

Benim öğrenmek istediğim bunu vbseo ayarlarındanmı yapyoruz?

Biraz daha aydınlatıcı yorumlar olursa sevinirim.
    Last edited by SanaLTutsaK; 10-18-2009 at 01:23 PM.

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Sitelinklerini vBSEO ile bir alakası bulunmuyor. Google bir aranan bir term'de sitenin uzman olduğunu düşünüyorsa o site için sitelinkleri adı altında bir opsiyon sunuyor. Webmasters hesabını aracılığıyla da site sahibi gerekirse gözüken istemediği bir linki kaldırıyor.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Member
    Real Name
    Siraç
    Liked
    0 times
    Mert bey benim anlatmak istediğim site bağlantıları değil site bağlantıları benim site adımı yazınca 8 adet çıkıyor zaten.Webmaster araçlarında onları kaldırabiliyorum.
    Başka bir sitede mesela benim konu açmam ve benim açtığım konuların alt alta listelenmesi.Yani benzer konuların alt alta listelenmesi.Örneğin bu konu başlığını googlede aratın ilk vbseo sitesi çıkar ardından başka bir site çıkar ve o sitenin altında linkler bulunuyor. Ben o linklerin nasıl çıkarırım.
    Ben bunu öğrenmek istiyorum.
    Last edited by SanaLTutsaK; 10-18-2009 at 01:24 PM.

Senior Member ZeKiTuRk's Avatar
    Real Name
    Kenan
    Liked
    0 times
    Bu tamamen google ile alakali bir durum . Yapilan aramada cümlesine uygun bircok sayfaya sahipse site bir ana link altina diger sayfalari link olarak cikartiyor artik . buda sitenin kalitesi ve aldigi hit ile alakalidir muhtemelen.

Member eTiKeT's Avatar
    Real Name
    Serhat
    Liked
    1 times
    Quote Originally Posted by Mert Gökçeimam View Post
    Sitelinklerini vBSEO ile bir alakası bulunmuyor. Google bir aranan bir term'de sitenin uzman olduğunu düşünüyorsa o site için sitelinkleri adı altında bir opsiyon sunuyor. Webmasters hesabını aracılığıyla da site sahibi gerekirse gözüken istemediği bir linki kaldırıyor.
    Quote Originally Posted by SanaLTutsaK View Post
    Mert bey benim anlatmak istediğim site bağlantıları değil site bağlantıları benim site adımı yazınca 8 adet çıkıyor zaten.Webmaster araçlarında onları kaldırabiliyorum.
    Başka bir sitede mesela benim konu açmam ve benim açtığım konuların alt alta listelenmesi.Yani benzer konuların alt alta listelenmesi.Örneğin bu konu başlığını googlede aratın ilk vbseo sitesi çıkar ardından başka bir site çıkar ve o sitenin altında linkler bulunuyor. Ben o linklerin nasıl çıkarırım.
    Ben bunu öğrenmek istiyorum.

Sorunuzun Yanıtı Verilmiş Sanırım Durumu Bir Caps İle Anlatalım Tekrar Yanlış Anlamadı İsem Aşagıdaki Caps Olayı Çözer ...
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails ads-z.jpg  

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Buda yine Google ın bir opsiyonu. vBSEO ile alakalı değil. Aslında alakası var ama bu vBSEO'nun gücüyle alakalı.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Member
    Real Name
    Siraç
    Liked
    0 times
    Anladım teşekkürler bilgi için