vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Googlede bazı linklerimin başlığı böle <!--VBSEO_RR_2_NOHTML--> neden acaba ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Alttaki linke tiklayip bakabilirsiniz acaba bir yerde hatami yaptim acaba diyorum kendime? Fikirlerinizi paylasirmisiniz yada çözümü söylermisiniz ? işte link ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Googlede bazı linklerimin başlığı böle <!--VBSEO_RR_2_NOHTML--> neden acaba ?
Alttaki linke tiklayip bakabilirsiniz acaba bir yerde hatami yaptim acaba diyorum kendime? Fikirlerinizi paylasirmisiniz yada çözümü söylermisiniz ? işte link : http://www.google.com.tr/search?hl=t...%27da+Ara&meta= Last edited by DestekForumu; 04-26-2008 at 05:07 PM. |
|
| ||||
| ||||
|
google bot a farklı bir tema mı atadınız ilginç , sanırım öyle birşeyler var çünkü normalde bir sorun yok google öyle almaması gerek Eğer bişey atamadıysanız, sayfanızın cache tarihi ayı 19 u, tekrar cache lenince düzelecek sanırım google indexlerken temayla oynuyordunuz yada vbseo teması kurmussunuz o ara. |
|
| ||||
| ||||
| vbseo stilini kullanmissin stildeki read me html dosyasinda yazarki Code: Enter the following within <!--VBSEO_RR_2--> (for forumdisplay pages) - Note: Replace 'vBSEO.com' with 'YourSite.com': [parent_forum_title] - [forum_title] at vBSEO.com |
|
| ||||
| ||||
|
tşk ederim arkadaşlar şuan default temaya biraz editleme yaparak daha hoş bana göre bir default yaptım onu kullanıyorum |
| Thread Tools | |
| |