Yüklemeyin o plugini
This is a discussion on Google'dan Gelenler Başka Siteye Yönleniyor within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Yüklemeyin o plugini...
Yüklemeyin o plugini
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Bugün gene aynı şey oldu şunu bi tamamen çözün ya yada neden olduğunu söyleyinde başımızın çaresine bakalım hergün hergün adamlar bezmiyorda yav tüm şifrelerimi değiştim ama gene yapıyorlar
Salim bey , anlatamiyoruz galiba vBSEO ile alakali olmayan birseyi biz cozemeyiz.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
tamam seo ile ilgili birşey olmayabilirde sizden bizi korumaya yönelik birşey rica ediyoruz okadar insan mağdur oluyor sonuçta 20 k lık sitem 5 k dan yukarı çıkmaz oldu gene bu bulaştı herneyse 500 600 lere kadar düşecek sonuçta bir açık var bu açığı kapamaya yönelik bir yama başka birşey olabilir yapılabilir diye düşünüyorum buda sizlerin kolaylıkla yapabileceği birşeydir diye düşünüyorum. Sonuçta uzman olan sizlersiniz bizimde elimiz kolumuz bağlı günden güne sitelerimizin çöküşünü izliyoruz başkada birşey yapabildiğimiz yok herşeyi denedik.
Son çare tüm siteyi silip yeniden herşeyi kurmak olacak ama buda benim 1 haftamı rahat alacak ama gene aynı şey olacak sadece zaman kaybetmiş olacağım. Pratik bir çözüm üretebilir ve bu kadar insanın taktirini kazabilirsiniz. Bir seodan kaynaklı değil tutturdunuz gidiyorsunuz. Tamam kaynaklı değildir öyle diyorsanız eminimki öyledir ama insanları çözümsüzlük ilede başbaşa bırakmayınız.
Salim bey ,
Biz bir yazilim yazan ve yazdigi yazilimi lisans karsiliginda satan bir sirketiz. Bizim isimiz yazdigimiz yazilimi destekemek.bu yazilimin lisansini satin alaniz bizim sitenizdeki her sorunu duzeltmekle yukumlu olmamizi gerektirmiyor. Sitenizden siz sorumlusunuz. vBSEO cokbuyuk bir sirket degildir ve vBSEO ile alakali olmayan konulara kaynak ayiracak kadar zengin bir sirket hic degildir. Yakin gecmiste sirketimiz almanca official destegi kaldirmak zorunda kaldi ornek olarak. Tekrar kusura bakmayin ancak bizimle alakasi okmayan bir konuda bizi sorumlu tutmays calismaniz kabul edilebilecek birsey degildir.
Konuyu gereksiz polemik olmasin diye kapatiyirum