Results 1 to 4 of 4

Google İndexlemesi hakkında

This is a discussion on Google İndexlemesi hakkında within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhabalar mert bey acaba bizdemi bir sorun var yoksa googledemi anlamýs deðilim ama googlede sorun olmayacagýna göre sorun bizde Þimdi ...

Junior Member
    Real Name
    Halit Köroğlu
    Liked
    0 times

Google İndexlemesi hakkında

Merhabalar mert bey acaba bizdemi bir sorun var yoksa googledemi anlamıs değilim ama googlede sorun olmayacagına göre sorun bizde

Şimdi ben bundan 10 15 gün önce webmaster yazdıgında sadece 3 gün kalabildim osayfada googlede 2nci sayfada cıkıyordum şimdi ise deyil 2 30 küsüre kadar baktım site yok
    site title meta tag v.s ayarladım ama anlamıyorum

örnek:
    Sitelerden birine bir konu actım site ismi r10.net ve daha konuyu acalı 1 gün olmadı google indexlemiş bizim konularımızı ve içergimizi neden indexlemiyor acaba merak içerisindeyim
    siteyi sürekli güncelde tutuyorum ama bi tane içerigimle bile googlede cıkabilmiş değilim.
    Görüş ve önerilerinizi bekliyorum

- Google Search

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Birçok diğer konuda tavsiye etmiş olduğum güncellemeleri yapınız.

Sizin sitenize özel tavsiyeler :

1. Site girişindeki saçma sapan üye girişi yapın sayfasını yok edin. Hiçbir anlamı yok o sayfanın. r10 da var olması doğru olmasını gerektirmez. Kullanıcılarınıza ve ziyaretçilerinze saçma sapan ek bir klik yaptırıyorsunuz. Aynısı botlar içinde geçerli.

2. Stiliniz validate olsun [Invalid] Markup Validation of http://www.wampirler.com/index.php - W3C Markup Validator

3. Wampirler.com ve webmaster sitesi , grafik sitesi Sitenize bir içerik seçin ve ona yoğunlaşın. Herşey üzerine uzmanlaşmış siteden daha çok site tarzına TR'de rastladınız mı ?
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Junior Member
    Real Name
    Halit Köroğlu
    Liked
    0 times
    1. Site girişindeki saçma sapan üye girişi yapın sayfasını yok edin. Hiçbir anlamı yok o sayfanın. r10 da var olması doğru olmasını gerektirmez. Kullanıcılarınıza ve ziyaretçilerinze saçma sapan ek bir klik yaptırıyorsunuz. Aynısı botlar içinde geçerli.
    "Kaldırıldı."

2. Stiliniz validate olsun [Invalid] Markup Validation of http://www.wampirler.com/index.php - W3C Markup Validator
    "Bunu ögreneyim uygulayacagım en kısa sürede"

3. Wampirler.com ve webmaster sitesi , grafik sitesi Sitenize bir içerik seçin ve ona yoğunlaşın. Herşey üzerine uzmanlaşmış siteden daha çok site tarzına TR'de rastladınız mı ?
    "Genelde tasarım yapmayı sevdigim için ve webmaster konularınada ilgi duydugum için böyle bir site açtım mert bey biliyorum domain cok garip"
    "Bunuda sadece webmaster forum yapıyorum"

tesekkür ederim.

Junior Member
    Real Name
    Halit Köroğlu
    Liked
    0 times
    Mert bey bu verdigin sitedeki

[Invalid] Markup Validation of http://www.wampirler.com/index.php - W3C Markup Validator

kodları düzenlersem olurmu.Yani valid hatalarım düzelirmi acaba.