vBulletin SEO Forums

SEO

vBulletin Search Engine Optimization

Buy vBSEO Now! HACKER SAFE certified sites prevent over 99.9% of hacker crime.
ne nw
vBSEO Total Support Team DeskPro'yu Sunar Yeni vBSEO Indirim Opsiyonu vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı vBSEO Başarısı: 600rafik Artışı - 1 günde $1400 Kazanç! Crawlability Inc. SEO Teknolojisi Patentine Başvurdu  vBSEO bir forumun günde $100 Reklam geliri kazanmasına yardımcı oldu  vBSEO ile en kısa sürede $20.000 kazanmak
se sw

Google Webmasters da, Sitemap da görünmeyen URL ler ve Hataları

This is a discussion on Google Webmasters da, Sitemap da görünmeyen URL ler ve Hataları within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Google Webmasters dan site haritalarını sürekli takip etmekteyim özellikle hataları ancak vbseo yetkililerine sorarak tam emin olmak istediğim birşey var ...

Go Back   vBulletin SEO Forums > vBSEO SEO Plugin > General Discussion > Türkçe

Enhancing 80 million pages.

Register FAQ Members List Social Groups Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read
Old 05-14-2008, 05:50 AM
maxicep's Avatar
Senior Member
Big Board Administrator

Real Name: Ozan A.
Google Webmasters da, Sitemap da görünmeyen URL ler ve Hataları

Google Webmasters dan site haritalarını sürekli takip etmekteyim özellikle hataları ancak vbseo yetkililerine sorarak tam emin olmak istediğim birşey var

Öncelikle vbseo uzun zamandır aynı ayarlara sahip hiçbirşeyi değiştirmedigim halde, aşağıda görünen url ve hatalar gibi sorunlar görmekteyim webmasters ekranında.

Eski URL lerdir diyebilirsiniz ancak degil, ayrıca Sitemap ların içinde böyle bir url aratsamda bulamadım, URL nin doğru hali var ancak bu nerden çıkıyor anlamıyorum .

URL
http://www.maxicep.com/ genel-dini-konular-ve-sohbet/huriler-80344.html

404 (Bulunamadı) 08.May.2008

URL
http://www.maxicep.com/ motorlu-tasitlar-ve-modifiye/fotoraflar-5041.html

404 (Bulunamadı) 07.May.2008

URL
http://www.maxicep.com/Asus, MK241H is...evi bulunan yeni PC monitörünü tanıttı.

404 (Bulunamadı) 04.May.2008

Görüldüğü gibi, ilk url lerde, forum (kategori adından sonra) bir boşluk var halbuki yanyana olması lazım URL nin bu nerden çıkıyor. URL deki .com/ xx buradaki boşlugu kaldırarak yazdıgımızda açılıyor.

Sitemap da böyle bir url aradım ama bulamadım belkide vardır çok dosya var çünkü tespit etmek güç ama neden bu sekilde onu ögrenmek istedim.

Son verdiğim URL ye bakarsanız, o çok daha vasat, nasıl oldu bilmiyorum o sekilde
Old 05-14-2008, 06:19 AM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster
vBSEO Total Customer SupportvBulletin HackerBig Board Administrator

Real Name: Lizard King
Blog Entries: 1
Send a message via MSN to Mert Gökçeimam
Bunu size sormak lazım. Verilen o hatalar sitenizin herhangi bir yerinde veya internet üzerinde herhangi bir yerde ortaya çıkmış olabilecek linklerin takip edilmesi sonucunda ortaya çıkar.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Share on Facebook!
Reply With Quote
Old 05-14-2008, 09:01 AM
maxicep's Avatar
Senior Member
Big Board Administrator

Google Webmasters bu raporu, sitemap içerisindeki URL lerden dolayı vermiyor mu
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Share on Facebook!
Reply With Quote
Old 05-14-2008, 09:58 AM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster
vBSEO Total Customer SupportvBulletin HackerBig Board Administrator

Real Name: Lizard King
Blog Entries: 1
Send a message via MSN to Mert Gökçeimam
Quote:
Originally Posted by maxicep View Post
Google Webmasters bu raporu, sitemap içerisindeki URL lerden dolayı vermiyor mu
Hayır sitenizle ilgili her türlü bilgiyi veriyor.
Reply With Quote
Old 05-14-2008, 12:46 PM
maxicep's Avatar
Senior Member
Big Board Administrator

Öyleyse muhtemelen şu son zamanlarda iyice fazlalaşan ve aynı zamanda birçok gereksiz linkback yollayayan, arama motorları yapıyor bu url leri bu şekilde. Bir kelime aratıyosunuz o kelimenin geçtigi 20 siteyi alt alta sıralıyor, linkler de bu şekilde boşluklu olabiliyor.

Yani sitemin içerisinde bu tarz link olması mümkün degil zaten o yüzden yapabilecek birşey de yok gibi bu hatalara karşı neyse Teşekkür ettim
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules