vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Google Webmasters da, Sitemap da görünmeyen URL ler ve Hataları within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Google Webmasters dan site haritalarını sürekli takip etmekteyim özellikle hataları ancak vbseo yetkililerine sorarak tam emin olmak istediğim birşey var ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Google Webmasters da, Sitemap da görünmeyen URL ler ve Hataları
Google Webmasters dan site haritalarını sürekli takip etmekteyim özellikle hataları ancak vbseo yetkililerine sorarak tam emin olmak istediğim birşey var Öncelikle vbseo uzun zamandır aynı ayarlara sahip hiçbirşeyi değiştirmedigim halde, aşağıda görünen url ve hatalar gibi sorunlar görmekteyim webmasters ekranında. Eski URL lerdir diyebilirsiniz ancak degil, ayrıca Sitemap ların içinde böyle bir url aratsamda bulamadım, URL nin doğru hali var ancak bu nerden çıkıyor anlamıyorum . URL http://www.maxicep.com/ genel-dini-konular-ve-sohbet/huriler-80344.html 404 (Bulunamadı) 08.May.2008URL http://www.maxicep.com/ motorlu-tasitlar-ve-modifiye/fotoraflar-5041.html 404 (Bulunamadı) 07.May.2008URL http://www.maxicep.com/Asus, MK241H is...evi bulunan yeni PC monitörünü tanıttı. 404 (Bulunamadı) 04.May.2008Görüldüğü gibi, ilk url lerde, forum (kategori adından sonra) bir boşluk var halbuki yanyana olması lazım URL nin bu nerden çıkıyor. URL deki .com/ xx buradaki boşlugu kaldırarak yazdıgımızda açılıyor. Sitemap da böyle bir url aradım ama bulamadım belkide vardır çok dosya var çünkü tespit etmek güç ama neden bu sekilde onu ögrenmek istedim. Son verdiğim URL ye bakarsanız, o çok daha vasat, nasıl oldu bilmiyorum o sekilde
__________________ Best Mobile Phones Portal ( in Turkish ) www.maxicep.com |
|
| ||||
| ||||
|
Bunu size sormak lazım. Verilen o hatalar sitenizin herhangi bir yerinde veya internet üzerinde herhangi bir yerde ortaya çıkmış olabilecek linklerin takip edilmesi sonucunda ortaya çıkar.
|
|
| ||||
| ||||
|
Google Webmasters bu raporu, sitemap içerisindeki URL lerden dolayı vermiyor mu
|
|
| ||||
| ||||
| Hayır sitenizle ilgili her türlü bilgiyi veriyor.
|
|
| ||||
| ||||
|
Öyleyse muhtemelen şu son zamanlarda iyice fazlalaşan ve aynı zamanda birçok gereksiz linkback yollayayan, arama motorları yapıyor bu url leri bu şekilde. Bir kelime aratıyosunuz o kelimenin geçtigi 20 siteyi alt alta sıralıyor, linkler de bu şekilde boşluklu olabiliyor. Yani sitemin içerisinde bu tarz link olması mümkün degil zaten o yüzden yapabilecek birşey de yok gibi bu hatalara karşı neyse Teşekkür ettim |
| Thread Tools | |
| |