böyle gösteriyor linkleri bunun içinde 100.000 sayfa bulunamadı diyor
şu bölümün olmaması lazım nereden geliyor bu kod acilen kaldırmam lazımCode:virtual/on/f27/
Linkin böyle olması lazım
This is a discussion on Google Webmasterde Sayfalar Bulunamadı? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Code: http://www.misafir.net/virtual/on/f2...11-2009-a.html böyle gösteriyor linkleri bunun içinde 100.000 sayfa bulunamadý diyor Code: virtual/on/f27/ þu bölümün olmamasý lazým nereden geliyor bu ...
böyle gösteriyor linkleri bunun içinde 100.000 sayfa bulunamadı diyor
şu bölümün olmaması lazım nereden geliyor bu kod acilen kaldırmam lazımCode:virtual/on/f27/
Linkin böyle olması lazım
Salim bey ,
Lütfen rica ediyorum bir konuda destek istediğiniz zaman daha detaylıca anlatın.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Mert Bey ; vbulletin 4 e geçtim vbseo sürümüde son versiyon güzelcene upgrade ettim. Bir problem yok herşey yerli yerinde doğru bir şekilde çalışıyor fakat;
Google webmaster e gireyim dedim girdim sayfa bulanamadı hatalarına bakayım dedim 100 000 sayfa bulunamadı diyor. Linkler yanlış ama işte sorunda burda
Bulunamayan linkler şu şekilde gözüküyor
böyle bir linkim yok benim benim şurası fazladan yazılmışCode:http://www.misafir.net/virtual/on/f27/oyun-download/180791-call-juarez-bound-blood-razor1911-2009-a.html
tam olarak böyle olması lazımCode:virtual/on/f27/
virtual/on/f27 diye benim hiç bir ekim klasörüm veya başka birşeyim olmadı web sitemde.
Google webmasterde hatalı gözüken yerin resmi aşağıdadır.
![]()
Öyle bir linkiniz yoksa dert edecek birşeyde yok Salim bey.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
olmaz olurmu öyle bir linkim var ama o linkimdeki
virtual/on/f27/
şu kısım fazla örnek linkleri verdim bu kısmı sildiğiniz zaman sayfa açılıyor. az değil 100000 sayfaya sayfa bulunamadı diyor bu google gözünde çok kötü bir olay o sayfaları asıllarına yönlendirelim bişe yapalım yav
Salim bey ,
Google Webmasters sitesi uyarı verir. Bu sitenizi etkilemez. virtual/on gibi bir url , sitemap dosyalarınızda , sitenizde yoksa dert edeceğiniz birşey yoktur.