vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on google tools da hata (sitemap) within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Mert Bey ben Son olarak birsey sormak istiyorum sitemap i poll showthread sayfaları dahil olusturdugum zaman 250 Bın lınk olusturdu ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
|
Mert Bey ben Son olarak birsey sormak istiyorum sitemap i poll showthread sayfaları dahil olusturdugum zaman 250 Bın lınk olusturdu ama bazı mesajlarda goruyorum showthread ları dahıl etmesenız ıyı olur dıye bende bu sefer showthread ve poll sayfalarını dahıl etmedım ve 19 Bın link olusturuldu arada ucurum var sizce hangısı daha faydalı olur? suanda 19 Bin olan sitemapları google ye ekledım ve ayyas ın robots unu kendıme gore edıtledım (daha once bı konuda paylastıgınızı gormustum ama sımdı bulamadım ancak sorun şuki olusturdugum 19 BİN linklik sitemapları google ye eklediğimde google de ki linklerimin sayısı ancak 19 Bin mi olacak? bazı sıteler goruyorum 500Bınlerde ? suandaki indexim sadece 8500.. nasıl verim alacaz ki bu işten ? *Son olarak da 4 gundur forumda yahoo orumcekleri 200 den asagı dusmuyordu bugun 1 tane bıle ugramadı herhangı bır degısıklık yapmama ragmen |
|
| |||
| |||
|
ozur dılerım showthread yerine showpost olacaktı Kusura bakmayın. showpostları dahil etmediğimde 19 Bin index linki olusturuyor sitemap diğer turlu 250 Bın bunların hangısı faydalı olur onu bilmiyorum ve sitemap ı kuralı sureklı yenıden yaratıyorum bır turlu oturtturamadım son olarak sıze danısmak ıstedım nasıl olusturmalıyım postları ve poll.php leri dahıl ederek mi yoksa suan ki gıbı dahıl etmeden mı? |
|
| |||
| |||
|
sonuc olarak postları dahil etme diyorsunuz yani (:? zaten en son o sekılde olusturmustum ıyısı degıstırmeyeyım birde bu yahoo anıden nıye cktı orumceklerını sıteden anlamadım dun 200 idi bugun 0 *sitemapları anadızıne almamamız ıcın bır yere htaccess kodu eklememız gerektıgını soylemıstınız onu tam olarak nasıl yapmalıyım (forumum /forum kalsorunde oldugu ıcın ) |
|
| ||||
| ||||
|
Yahoo değişkenlik gösterir. Yarın yine gelirler yada öbürgün. Benim sitemden de yok oldular dert etmeyin bu tarz olguları. ana dizininize su sekilde bi .htaccess kodu ekleyin lütfen Code: RewriteEngine On RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L] |
|
| |||
| |||
|
forum anadızınını mi ? /forum içine mi yoksa root a mı ekleyecegım Mert Bey
|
|
| ||||
| ||||
| www.domain.com daha iyi olur. hatta domain.com ' u htaccess de 301 yönlendirmesi ile www.domain.com a yönlendirmeniz sahane olur. |
|
| |||
| |||
|
ben cpanelden tum girişleri www.forumojen.com/forum olarak yonlendırdım yani forumojen.com yazınca da dırek www.forumojen.com/forum olarak gırıyor aynı sey degılmı ? |
|
| |||
| |||
| Quote:
mert bey .httaccess dosyasının içeriğini burda yazarmısınız benim sitemde www.site.com/forum şeklinde şimdiden teşekkürler bide root folder derken neyi kastektiniz |
|
| ||||
| ||||
|
ana klasörünüz içerisine şunu ekleyin Code: RewriteEngine On RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L] |
|
| |||
| |||
|
saolun mert bey teşekkürler
|
|
| |||
| |||
|
forum anadizin degil dimi public_htmle
|