Benim sorunum google sitemap sayfasındaki hata almam.Sitemap dosyalarını tekrar gönderıyorum ama yıne hatalar alıyorum ulaşılmayan url vs.. bunu neyaptıysam duzeltemedım nasıl yapabılırım acaba..
This is a discussion on Google sitemap sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Benim sorunum google sitemap sayfasındaki hata almam.Sitemap dosyalarını tekrar gönderıyorum ama yıne hatalar alıyorum ulaşılmayan url vs.. bunu neyaptıysam duzeltemedım ...
Benim sorunum google sitemap sayfasındaki hata almam.Sitemap dosyalarını tekrar gönderıyorum ama yıne hatalar alıyorum ulaşılmayan url vs.. bunu neyaptıysam duzeltemedım nasıl yapabılırım acaba..
Bu bilgilerle nasıl yardımcı olmamızı bekliyorsunuz ? Detaylıca anlatırsanız aldığınız hataları yaptığınız adımları yardımı olabiliriz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Vbseo sitemap oluşturmuştum yine aynı şekilde google site yöneticleri bölümünden site adına sitemap oluşturdum bırkac gun önesıne kadar guzel ındexlerken ıkı üçgündür hata alıyorum..
Site Haritası istatistikleri:
Toplam URL sayısı: 0
Dizine eklenen URL sayısı: 0
Site Haritası Ekle
1 – 2 / 2
Dosya adıBiçimSon İndirmeDurumGönderilen URL'lersitemap_1.xml.gz
--1 saat önceHatalar--Ayrıntılarsitemap_index.xml.gz
--1 saat önceHatalar--Ayrıntılar
vbseo_sitemap/data klasörü ve içerisindeki tüm dosyaları chmod 777 yapmalısınız
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
bu zaten data 777 ama yınede olmuyor...:S
ayrıntıları tıklayıp verdiği hatayı yazarmısınız.
sitemap_1.xml.gz
Sitemap8 saat önceBeklemede--Ayrıntılar
sitemap_index.xml.gz
Sitemap Dizin7 dakika önceTamam90895
sitemap_1.xml.gz
bunun erişiminde hep hata alıyorum sımdı tekrar gönderdim ama bakalım yıne hata alırım.Bu arada google 26.mayıstan beri sitemı ındexledıgı yok neden acaba 26 mayıstan berı sureklı bu hatalar bundan olabılırmı acaba..?
Sitemaplerinize ulaşıldığında alınan hata izinlerde problem olduğuna dair.
vbseo ayarları ile yada sitemap ayarları değiştirisen nomaldir, 2 sindede sorun yoksa bırak 1 ay kendi kendine hiç elleme o kendi yolunu bulur. Yolunu bulmazsa eğer o zaman toplu bir değiştirme yaparsın.
Sorununuzu iki defa belirtiyorum. Izınlerde sorun olduğundan dolayı sitemap dosyalarınız açılmıyor. Bunu düzeltmezseniz sitemaplerinize google veya diğer arama motorları ulaşamaz.
dosyaların chmod 777 olduğundan emin olun eğer öyleyse chown ayarlarınızda sorun vardır.
Site haritası hataları ve uyarıları
SatırDurumAyrıntılar12007Çözümleme hatası
Site Haritanızı okuyamadık. Tanıyamadığımız bir giriş içeriyor olabilir. Yeniden göndermeden önce lütfen Site Haritanızı doğrulayın.
Bulunduğu tarih:29 May 2008
Aldıgım hata ayrıntılara tıkladıgımda bu hata cıkıyor çözemedım gıttı.data klasoru cmod ayarı 777 tekrar yıne kontrol ettım ama sorunu bulamadım...
Ben size sorununuzu belirtiyorum. chown veya chmod hatası var.