vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Google sitemap sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Benim sorunum google sitemap sayfasındaki hata almam.Sitemap dosyalarını tekrar gönderıyorum ama yıne hatalar alıyorum ulaşılmayan url vs.. bunu neyaptıysam duzeltemedım ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Benim sorunum google sitemap sayfasındaki hata almam.Sitemap dosyalarını tekrar gönderıyorum ama yıne hatalar alıyorum ulaşılmayan url vs.. bunu neyaptıysam duzeltemedım nasıl yapabılırım acaba.. |
|
| |||
| |||
| Vbseo sitemap oluşturmuştum yine aynı şekilde google site yöneticleri bölümünden site adına sitemap oluşturdum bırkac gun önesıne kadar guzel ındexlerken ıkı üçgündür hata alıyorum.. Site Haritası istatistikleri: Toplam URL sayısı: 0 Dizine eklenen URL sayısı: 0 Site Haritası Ekle 1 – 2 / 2 Dosya adıBiçimSon İndirmeDurumGönderilen URL'lersitemap_1.xml.gz --1 saat önceHatalar--Ayrıntılarsitemap_index.xml.gz --1 saat önceHatalar--Ayrıntılar |
|
| |||
| |||
|
bu zaten data 777 ama yınede olmuyor...:S
|
|
| |||
| |||
|
ayrıntıları tıklayıp verdiği hatayı yazarmısınız.
|
|
| |||
| |||
|
sitemap_1.xml.gz Sitemap8 saat önceBeklemede--Ayrıntılar sitemap_index.xml.gz Sitemap Dizin7 dakika önceTamam90895 sitemap_1.xml.gz bunun erişiminde hep hata alıyorum sımdı tekrar gönderdim ama bakalım yıne hata alırım.Bu arada google 26.mayıstan beri sitemı ındexledıgı yok neden acaba 26 mayıstan berı sureklı bu hatalar bundan olabılırmı acaba..? |
|
| |||
| |||
| vbseo ayarları ile yada sitemap ayarları değiştirisen nomaldir, 2 sindede sorun yoksa bırak 1 ay kendi kendine hiç elleme o kendi yolunu bulur. Yolunu bulmazsa eğer o zaman toplu bir değiştirme yaparsın.
|
|
| |||
| |||
| Quote:
birayfil kardeş bırazdaha beklıyeyım bıde senın dedıgın gıbı yapıcam .. |
|
| ||||
| ||||
|
Sorununuzu iki defa belirtiyorum. Izınlerde sorun olduğundan dolayı sitemap dosyalarınız açılmıyor. Bunu düzeltmezseniz sitemaplerinize google veya diğer arama motorları ulaşamaz.
|
|
| |||
| |||
| bende bunu dıyorum ama nasıl duzeltebılırım nasıl yapabılırım dıye neyaptıysam olmadı:(
|
|
| |||
| |||
| Quote:
SatırDurumAyrıntılar 12007Çözümleme hatası Site Haritanızı okuyamadık. Tanıyamadığımız bir giriş içeriyor olabilir. Yeniden göndermeden önce lütfen Site Haritanızı doğrulayın. ![]() Bulunduğu tarih:29 May 2008 Aldıgım hata ayrıntılara tıkladıgımda bu hata cıkıyor çözemedım gıttı.data klasoru cmod ayarı 777 tekrar yıne kontrol ettım ama sorunu bulamadım... |
| Thread Tools | |
| |