vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Google sitemap paneli ve vbseo linki within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba iyi calısmalar; ben mert beyin bilgilendirmesi sonucu google web aracları panelinde sitemapımı olarak kaydettim ve ekteki resimdeki gibi 6 ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Google sitemap paneli ve vbseo linki
Merhaba iyi calısmalar; ben mert beyin bilgilendirmesi sonucu google web aracları panelinde sitemapımı olarak kaydettim ve ekteki resimdeki gibi 6 xmli icinde gordu. 1.sorum, surekli uyarı veriyor link bulunmadı ya da ulasılmadı diyerek ben sitemapı secip tekrar yolla diyorum. 2.sorum, 6dan fazla olmaz mı bu dosya sanki cok az gibi bir ara tesaduf nasıl olduysa 500 e kadar xml.gz yapmıstı sonra tekrar eskiye dondu. İşin dogrusu bazı sitelerin googledaki index sayısına bakıyorum abartısız 2.500.000 ama bizimki 100.000 oldu mu daha fazla ilerlemiyor. Sitem guncel, pr4 ve 2 yıllık site yani basit yeni acılmıs bir site degil. Bu sitemap olayını ALLAH rızası icin anlatın artık denemedigim sey kalmadı. Google da Zamanla artan bir index olsun bunun icin ne gerekiyorsa yaparım. Bazen cok guzel oluyor googleda site:www.xxx.com diye sitemi aratıyorum hergun arttıgını goruyorum ama dedigim gibi biryerden sonra duruyor oysa yuzbinlerce sayfam var indexlenmesi gereken.. şimdiden sagolun engin bilgileriniz icin
__________________ sanalkampus |
|
| |||
| |||
| Code: # Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
#RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|chat|cron)
RewriteRule ^(.*\.php(/.*)?)$ vbseo.php?vbseourl=$1 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !\.(jpg|gif)$
RewriteRule ^(archive/.*)$ vbseo.php?vbseourl=$1 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php?vbseourl=$1 [L,QSA]
indexlenmiş url neden onemli degil dediniz bilmiyorum ama onemli oldugunu soyleyen kesim daha cok. Mantıklı acıklaması nedir dediğinizin? indexlenmiş urlsi milyonlarca olan siteler her aramada cıkıyorlar. illaki tek basına indexlenmiş urller etki etmiyordur ama domain yılı yuksek olmayanlarda var bunların arasında |
|
| ||||
| ||||
|
Kullandığınız .htaccess eskidir. vBSEO 3.2 ile .htaccess değişikliği olmuştur. Lütfen .htaccess dosyanızı güncelleyin. Benim için uzmanlık dalı belli olmayan insanların ne söylediğinin açık ve net hiç önemi yoktur. Türkiye basit webmaster sitelerinden duyduklarıyla SEO uzmanı olan kişi kaynıyor. Bunların hiçbirisini ben şahsen önemsemenizi tavsiye etmem. Makalemde gayet açık şekilde neden önemli olmadığını anlattım. Varsa delikanlı bir SEO uzmanı çıksın ve neden önemli olduğunu teziyle kanıtlarıyla koysun ortaya.
__________________ Mert Gökçeimam / Crawlability Inc. Operasyon Tamamlandı : vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı! 100 üzerinde SEO geliştirmesi vBSEO Google/Yahoo Sitemap Yaratıcısı v.2.2 Yayınlandı vBSEO 3.2 için Gerekli Güncelleme 6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç! My Personal Site: vBTech.net - vBulletin Support |
|
| |||
| |||
|
Tesekkur ederim mert bey, sanırım bu konuda biraz canınız sıkılmıs tavsiyelerinize uyacagım, htaccessi degiştirdim bakalım degişiklikleri gorelim
|
|
| |||
| |||
|
Tesekkur ederim mert bey, sanırım bu konuda biraz canınız sıkılmıs tavsiyelerinize uyacagım, htaccessi degiştirdim bakalım degişiklikleri gorelim
|
|
| ||||
| ||||
|
Canım sıkılmıyor aslında sadece üzülüyorum , ticketlarda okuduklarım vs.. duydukça gerçekten bu kadar bilgisiz kişinin etrafta bilgili gibi gezerek insanları yanlış yönlendirmesi üzücü birşey. olan bilgi almaya çalışanlara oluyor malesef ve hatalı yönlendirilmiş oluyorlar.
|
| Tags |
| generator, google, sitemap |
| Thread Tools | |
| |