vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on google pr degeri siralamasinda alt forumlarin yeri nedir ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; slm arkadaslar gecenlerde arkadasimla tartisiyordumda bide size sorayim istedim lütfen yeterince bilgiye sahip olan arkadaslar cevap versinler.. simdi bu siteden ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
|
slm arkadaslar gecenlerde arkadasimla tartisiyordumda bide size sorayim istedim lütfen yeterince bilgiye sahip olan arkadaslar cevap versinler.. simdi bu siteden örnek vereyim diyelimki benimde bu site gibi bir forumum var ve burasi gibi bi vBSEO SEO Plugin forumu acip altforum olarakta General Discussion actim buranin ana sayfasinin prsi 5 benimkini 3 olarak düsünelim ama benim General Discussion alt forumumun prsi 2 buraninki 0 (farzi misal örnek veriyorum ) simdi birisi googlede General Discussion yazdiginda hanigimiz üstte cikmaliyiz bence ben cikmaliyim cünkü benim General Discussion altforumumun prsi buraya göre daha yüksek ve googlenin bütün sayfalari ayri degerlendirdigini düsünüyorum ki buyüzdendirki hersayfanin ayri pr degeri olabiliyor yoksa sadece ana domaine pr verilirdi ama arkadasima göre burasi cikar cünkü google siralamaya ana sayfa prsinden basliyor.. sizce hangi mantik dogrudur ?? |
|
| ||||
| ||||
|
Sıralamayı Sadece pr belirlemez ki, bunun yanında 69 unsur daha var . |
|
| ||||
| ||||
|
Bence psyi baz almayın.Pr tek bşaına koskocaman bir 0 dır. İçeriğiniz kaliteli ve özgün dğeil ise prniz zaten yükselmez.Diyelim yükseldi illa yüksek prde hit artacak die bir kavramda yok.Onealin dediği gibi pryi etkileyen birsürü faktör vardır.Bence PR ye takılıp kalmayın. |
| Thread Tools | |
| |