vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Google indexleme ve hit within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba Şimdiye kadar arama amotorlarıyla iyi geciniyodum fazla sorunum olmuyodu Burda hiç soru sormadım şimdi sormdığım sorulara nisbeten 3 tane ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Google indexleme ve hit
Merhaba Şimdiye kadar arama amotorlarıyla iyi geciniyodum fazla sorunum olmuyodu 1) Zoints seo da zoint tag olayı var aranan konuyu daha çabuk bulunması için vbseo da bu varmı?ve bu tag fazla bir işe yarıyomu? 2)Bildiğiniz gibi 3 gun önce yeni bir site açtım.ve inanılmaz bi şekilde google 2 gun içinde beni indexledi.fakat sadece 2 sayfa 3)Google'ın akıl almaz işlerinden biride reklam gösterimi ne kadar çok olursa kazancı okadar az veriyor.örneğin sitem ilk gunde açıldığında hit 50idi 2 tıklamada 1 dolar kazanmıştım. şimdi hit 450 10 tıklamada 1,5$ anca veriyor.sebebi ne olabilir. |
|
| |||
| |||
|
kazançların normalden yüksek diyebilirim |
|
| ||||
| ||||
|
Tag özelliği şu an için vBSEO'da bulunmamakta ancak bunun çok daha gelişmiş bir versiyonu yakın gelecekte yeni versiyon vBSEO içerisinde bulunacaktır. Google Page Rank için önemli olan sitenize gelen backlinklerdir ancak bunun içinde birçok farklı algoritma yer almaktadır ki bunları sadece Google Mühendisleri tam olarak bilmektedir. Bunun haricinde tahmin edilen ve google bloglarında yayınlanan bilgilere göre önemli özellikler içerisinde sitenize gelen backlinklerin sitenizin içeriği ile alakalı olması , site içeriğinizin belli olması gibi noktalar bulunmaktadır. Adsense içeriğiniz ile gösterdiğiniz reklamlar arasında içerik bazında paralellik göstermektedir. Yani vbulletin üstüne olan bir sitede estetik reklamı gösterirseniz bunun bir getirisi olmaz.
__________________ Mert Gökçeimam / Crawlability Inc. vBSEO Total Support Team DeskPro'yu Sunar Geliştirilmiş Destek Operasyon Tamamlandı : vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı! 100 üzerinde SEO geliştirmesi 6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç! |
|
| ||||
| ||||
|
yanimert bey demek istediğiniz şumu: vbulletin destek sitesi kullanıyosan adsense içeriğin php,vbulletin,tema vs gibi şeyler olması gerekir oyun sohbet falan değil öğlemi?? Diğer açıklamalar çin teşekürler. |
|
| ||||
| ||||
|
Zointstags'ı vBSEO ile Uyumlu Bir Şekilde Kullanabilirsiniz.
|
| Thread Tools | |
| |