Results 1 to 5 of 5

Google indexleme ve hit

This is a discussion on Google indexleme ve hit within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba Şimdiye kadar arama amotorlarıyla iyi geciniyodum fazla sorunum olmuyodu Burda hiç soru sormadım şimdi sormdığım sorulara nisbeten 3 tane ...

Senior Member
    Real Name
    Deniz
    Liked
    0 times

Google indexleme ve hit

Merhaba
    Şimdiye kadar arama amotorlarıyla iyi geciniyodum fazla sorunum olmuyodu Burda hiç soru sormadım şimdi sormdığım sorulara nisbeten 3 tane sorum olucak

1) Zoints seo da zoint tag olayı var aranan konuyu daha çabuk bulunması için vbseo da bu varmı?ve bu tag fazla bir işe yarıyomu?

2)Bildiğiniz gibi 3 gun önce yeni bir site açtım.ve inanılmaz bi şekilde google 2 gun içinde beni indexledi.fakat sadece 2 sayfa bu hit ve pr yukseldikçe artarmı?

3)Google'ın akıl almaz işlerinden biride reklam gösterimi ne kadar çok olursa kazancı okadar az veriyor.örneğin sitem ilk gunde açıldığında hit 50idi 2 tıklamada 1 dolar kazanmıştım.
    şimdi hit 450 10 tıklamada 1,5$ anca veriyor.sebebi ne olabilir.

Member
    Real Name
    ENVER
    Liked
    0 times
    kazançların normalden yüksek diyebilirim

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Tag özelliği şu an için vBSEO'da bulunmamakta ancak bunun çok daha gelişmiş bir versiyonu yakın gelecekte yeni versiyon vBSEO içerisinde bulunacaktır.

Google Page Rank için önemli olan sitenize gelen backlinklerdir ancak bunun içinde birçok farklı algoritma yer almaktadır ki bunları sadece Google Mühendisleri tam olarak bilmektedir. Bunun haricinde tahmin edilen ve google bloglarında yayınlanan bilgilere göre önemli özellikler içerisinde sitenize gelen backlinklerin sitenizin içeriği ile alakalı olması , site içeriğinizin belli olması gibi noktalar bulunmaktadır.

Adsense içeriğiniz ile gösterdiğiniz reklamlar arasında içerik bazında paralellik göstermektedir. Yani vbulletin üstüne olan bir sitede estetik reklamı gösterirseniz bunun bir getirisi olmaz.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Senior Member
    Real Name
    Deniz
    Liked
    0 times
    yanimert bey demek istediğiniz şumu:

vbulletin destek sitesi kullanıyosan adsense içeriğin php,vbulletin,tema vs gibi şeyler olması gerekir

oyun sohbet falan değil öğlemi??

Diğer açıklamalar çin teşekürler.

Member O'NEAL's Avatar
    Real Name
    Şehmus
    Liked
    0 times
    Zointstags'ı vBSEO ile Uyumlu Bir Şekilde Kullanabilirsiniz.