vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Google index lemelerinde neler oluyor ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Sevgili Mert, Yaklaşık bir yıldan vBSEO yu kullanıyorum son 2 aydan bu yana google indexlemeleri muhtemelen değişti, önceden 1.8 milyon ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Google index lemelerinde neler oluyor ?
Sevgili Mert, Yaklaşık bir yıldan vBSEO yu kullanıyorum son 2 aydan bu yana google indexlemeleri muhtemelen değişti, önceden 1.8 milyon civarında görünen arama sonucu, 170 binlere düştü ve bugün baktım 138 bin deydi. Diğer bazı siteleride kontrol ettim göreceli olarak onlarda düşmüştü ama artık google ne yapıyor anlayamıyorum. Bu arada vBSEO da herhangi bir ayar değiştirmedim . Bu konuda bir fikriniz varmı. |
|
| ||||
| ||||
|
duyduklarıma göre yeni bir algoritma deniyormuş tam emin değiLim ama webmaster forumlarında yazıyor. ondan oLabilir ama :S ben şimdi baktım benimkilerde düşmüş ne yaptığını bende anlamıyorum bu googLe amcanın :S
|
|
| ||||
| ||||
|
site:domain.com query si çok uzun zamandır düzgün sonuç vermekten çok uzak. Yapmanız gereken analytics benzeri bir program kullanarak arama motorlarının gönderdiği trafiği takip etmektir.
|
|
| |||
| |||
|
google analytics de farklı bir şey yok aslında, daha doğrusu indexlemede rakamlar düşsede ziyaretçi sayısında forumun yapısı gereği normal seyirlerde. Bu manada bakıldığında aykırı birşey yok, başka google dışında tavsiye edebileceğiniz bir program varmı?? Ayarları vBSEO daki ayarları değiştirmeye gerek varmı sizce mert bey zaman bulursanız bakabilirmisiniz. |
|
| ||||
| ||||
|
Url ayarlarını değiştirmeniz herşeye sıfırdan başlamanız demektir yani bir nevi intihar gibi bir olgu.Analytics sizin ziyaretçi oranınızı takip etmenizi takip eder. Ziyaretçi oranında düşüş yoksa dert edecek birşey yoktur.
|
|
| |||
| |||
|
teşekür ederim.
|
| Thread Tools | |
| |