merhaba arkadaslar son bikaç gündür google artık beni geriye doğru index liyor yeni konularımı hiçmi hiç görmüyor ayarlarla oynadım sonradan ilk yuklediğim gibi yaptım bu sorun neyden olabilir başına gelen varmı.
This is a discussion on google index leme sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; merhaba arkadaslar son bikaç gündür google artýk beni geriye doðru index liyor yeni konularýmý hiçmi hiç görmüyor ayarlarla oynadým sonradan ...
merhaba arkadaslar son bikaç gündür google artık beni geriye doğru index liyor yeni konularımı hiçmi hiç görmüyor ayarlarla oynadım sonradan ilk yuklediğim gibi yaptım bu sorun neyden olabilir başına gelen varmı.
Zeki Bey ,
SEO içinde en önemli olgu sabırdır. SEO içerisinde yaptığınız değişiklikler 1 günde etkisini göstermez. SEO için yaptığınız değişiklkler zaman alır ve eğer devamlıu ayarlarınızı güncellerseniz hiçbirşey başaramazsınız. Biraz sabırlı olun.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Evet arkadasim hocamin dedigi gibi zamana ihtiyacin var bende vbseo gectigim zamanlar sizin yasadiginiz problemleri yasadim 6-7 ay gibi bir zamanda 160.000 indexlere ulastim google.Vbseo ayarlarimi 1 kere yaptim bir daha hic degistirmedim...