alttaki resimde gördüğünüz gibi normal bir durum mu bu arkadaslar ? otomatik yapıyo sitemapı vbseo acaba böyle olmasının bir sebebi varmı bişiler yanlışmı gidiyor ne dersiniz arkadaşlar yoksa bekleyeyim düzelir mi ?
This is a discussion on Google hesabımda site haritalarında uyarılar yazıyor resimli bakarmısınız within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; alttaki resimde gördüðünüz gibi normal bir durum mu bu arkadaslar ? otomatik yapýyo sitemapý vbseo acaba böyle olmasýnýn bir sebebi ...
alttaki resimde gördüğünüz gibi normal bir durum mu bu arkadaslar ? otomatik yapıyo sitemapı vbseo acaba böyle olmasının bir sebebi varmı bişiler yanlışmı gidiyor ne dersiniz arkadaşlar yoksa bekleyeyim düzelir mi ?
ne uyarısı veriyor?
Uyarının detayı nedir ?
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
altta resimdeki gibi arkadaslar ;
arşivi eklemenizi tavsiye etmem
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
peki nasıl kaldırabilirim arşivi mert bey ? misafirlere arşiv linkleri gözüküyor ana sayfada forum homme da acaba onumu silmem gerek eklemek derken kastınız orası değilse bana anlatırmısınız ?
Site haritasına arşiv eklemeyinAslında ben bu akşam vakit bulursam bir makale yazayım onun için.
peki böle arşiv ekli olsa yani ellemesem bişi olurmu yani bu google hesabımda uyarılar yazanın çok önemi varmı mert bey ?
ellemesem böyle bıraksam devam etse sorun olur mu acaba?
Dert etmenize gerek yokBende de devamlı uyarı var. Elbette dert etmeniz gereken uyarılar yok değil
![]()
ohh diyim ben ozaman önemli bir durum değilmişti yani iyi ki varsınız mert beyteşekkür ediyorum tekrar..