vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Google hesabımda site haritalarında uyarılar yazıyor resimli bakarmısınız within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; alttaki resimde gördüğünüz gibi normal bir durum mu bu arkadaslar ? otomatik yapıyo sitemapı vbseo acaba böyle olmasının bir sebebi ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Google hesabımda site haritalarında uyarılar yazıyor resimli bakarmısınız
alttaki resimde gördüğünüz gibi normal bir durum mu bu arkadaslar ? otomatik yapıyo sitemapı vbseo acaba böyle olmasının bir sebebi varmı bişiler yanlışmı gidiyor ne dersiniz arkadaşlar yoksa bekleyeyim düzelir mi ?
|
|
| |||
| |||
|
ne uyarısı veriyor?
|
|
| ||||
| ||||
|
altta resimdeki gibi arkadaslar ;
|
|
| ||||
| ||||
|
peki nasıl kaldırabilirim arşivi mert bey ? misafirlere arşiv linkleri gözüküyor ana sayfada forum homme da acaba onumu silmem gerek eklemek derken kastınız orası değilse bana anlatırmısınız ?
|
|
| ||||
| ||||
|
peki böle arşiv ekli olsa yani ellemesem bişi olurmu yani bu google hesabımda uyarılar yazanın çok önemi varmı mert bey ? ellemesem böyle bıraksam devam etse sorun olur mu acaba? |
|
| ||||
| ||||
|
ohh diyim ben ozaman önemli bir durum değilmişti yani iyi ki varsınız mert bey |
| Thread Tools | |
| |