Online listesinden google'ın konumuna bakıyorum /showthread.php?t=xx şekline görünüyor. Bu adrese ben girdiğimde yeni url'ye yönlendiriliyorum ve online listesindeki konumum yeni url'de görünüyor. Google da yeni url'lere yönlendirilmiyor mu?
vBulletin 4, the most powerful community software + vBSEO 3.5, the ultimate SEO solution = Your ultimate platform for 2010 and beyond. Click below to learn more.
This is a discussion on Google hala daha showthread.php'de geziniyor within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Online listesinden google'ın konumuna bakıyorum /showthread.php?t=xx şekline görünüyor. Bu adrese ben girdiğimde yeni url'ye yönlendiriliyorum ve online listesindeki konumum yeni ...
Online listesinden google'ın konumuna bakıyorum /showthread.php?t=xx şekline görünüyor. Bu adrese ben girdiğimde yeni url'ye yönlendiriliyorum ve online listesindeki konumum yeni url'de görünüyor. Google da yeni url'lere yönlendirilmiyor mu?
Sitenize daha çok yeni vBSEO kurdunuz ve indexlenmiş urlleriniz zamanla değişecektir. Bu işlem bir günde gerçekleşmiyor.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
Yeni vBSEO Kontrol Paneli ve vBSEO 3.5 Yayın Tarihleri
vBSEO 3.5 Beta 2 Yayınlandı - vBulletin 4 Uyumlu!
Kişisel Sitem : Felsefe - Kültür merkeziniz
orası tamamda google showthread.php?t=xx şeklindeki url'lere nasıl girebiliyor? ben istesemde giremiyorum direk yenisine yönlendiriyor![]()
Herkes için öyle zaten.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
Yeni vBSEO Kontrol Paneli ve vBSEO 3.5 Yayın Tarihleri
vBSEO 3.5 Beta 2 Yayınlandı - vBulletin 4 Uyumlu!
Kişisel Sitem : Felsefe - Kültür merkeziniz