vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on google glaiba çıldırdı within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaşlar googleye neler oluyor bilmiyorum ama sitemapleri bile okumuyor.Server değiştirdim kayıtlı olan hiçbir sitemapı okumadı.Htaccessi kontrol ettim sorun yok.Robots.txt dosyasındaki ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
|
Arkadaşlar googleye neler oluyor bilmiyorum ama sitemapleri bile okumuyor.Server değiştirdim kayıtlı olan hiçbir sitemapı okumadı.Htaccessi kontrol ettim sorun yok.Robots.txt dosyasındaki izinleri kontrol ettim yine sorun yok ama nedense sitemapleri ekliyorum 15-20 dakika sonra hepsinin karşılığında error yazıyor.Hata kaynağına tıkladığımda Your Sitemap does not appear to be in a supported format. Please ensure it meets our Sitemap guidelines and resubmit. Uyarısı veriyor ama bendeki sitemaplar zaten kurallara uygun yani sitemap_1.xml.gz şeklinde daha öncede böyleydi ve sorun yoktu şuan bu dosya tipini tanımıyor.Acaba böyle bir sorunla karşılaşan varmı? iyi çalışmalar |
|
| ||||
| ||||
|
Hehehe... Haylaz bu gün bu tür konuyu bende açtım... Google de bir tuhaflık var... Bu gün yabancı bir sitede bir makale okudum. Makalede MSN Yahoo ve AOL un bir ortak kuracağını ve bu konsersyum ile google ın payını indirmek için hazırlık yaptıkları yazıyordu...
__________________ AtaBB FireFox Extension |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Tekrar Sitemap Oluşturursan Sorun Kalkar Sanırım.vBSeo Sitemap Sayfasından Generate Sitemap Yap Sadri Abi.Ardından Google Sitemap dan resubmit et. |
|
| ||||
| ||||
|
Oneal o dediğini 50 kere yaptım dğeişien bişey olmadı yani ben yanlış bişey yapmıyorum herşey doğru ama sanırım atakanın dediği gibi bir durum var ortada google saçmalamaya başladı sitemaplari tanımıyor |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Quote:
ama şimdide siteyi onaylamadığımı idda ediyor. onunlada uğraştım sonuç aynı. yine bekleyecem başka çare yok |
|
| ||||
| ||||
|
ben düzelttim sitemap olayını.İşin ilginç tarafı ise site 3-4 faha önce onaylıydı ve geçen baktığımda onaysız görünüyordu şaşırdım tekrar onayladım |
| Thread Tools | |
| |