Results 1 to 12 of 12

Google dan site linkine tıklandığında yönlendirme oluyor

This is a discussion on Google dan site linkine tıklandığında yönlendirme oluyor within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba arkadaþlar. Google da arama penceresine opelx yada farklý birþey yazdýðýnýzda çýkan linke týkladýðýnýzda alttaki sayfaya yöneliyor. TINYURL4.INFO - free ...

Member
    Real Name
    Hayrettin Budak
    Liked
    0 times

Google dan site linkine tıklandığında yönlendirme oluyor

Merhaba arkadaşlar.

Google da arama penceresine opelx yada farklı birşey yazdığınızda çıkan linke tıkladığınızda alttaki sayfaya yöneliyor.

TINYURL4.INFO - free url redirection and masking service

ikinci kez girip aynı şekilde yaptığınızda ise normal sayfaya yönleniyor. Ne yapmamız gerekir öncelikle hangi dosyayı yada temayı kontrol etmemiz gerekir.

Teşekkürler.

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Son güncel vBSEO versiyonuna yükseltiniz. Serverınızın güvenli olduğundan emin olunuz.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Member
    Real Name
    Hayrettin Budak
    Liked
    0 times
    Tekrardan merhaba mert bey dediğiniz gibi en son sürüme yükselttim diğer sitelere yönlendirme olayı son buldu gibi. Fakat bu yükseltme işleminden sonra forum.html olan sitem forum.php online.php gibi değişikliklere uğradı. Bunları nasıl düzenleyebilirim şimdiden teşekkür ederim.

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Daha önce kullandığınız CRR'ları kullanarak. Bunların ne olduğunu siz biliyor olmalısınız. En kötü aldığınız vBSEO ayarları yedeğinde bulunurlar

Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Junior Member GOLGE66's Avatar
    Real Name
    serkan
    Liked
    0 times
    Merhaba Mert Bey, aynı sorun benim sitemde de mevcut. TINYURL4.INFO - free url redirection and masking service bu adrese yönleniyor ve Content Locked diyor. Sürekli çıkmıyor ama ara ara çıkyor. vbulletin 3.8.0 kullanıyorum. vBSEO 3.6.0 kullanıyorum

- En son yüklenen eklentilerim.
    ->passiveVid-Automaticlly turns video links like youtube, myspace videos, google vidoes into the video players.
    ->Profielde yilmaz müzik kutusu -Her üye profilinde müzik 3 mp3 ekler.

Düzenli olarak takip edemiyorum ancak uzun zamandır hitlerimde düşüş vardı. Google kayıtlı indexlerim 100k civarından 15kya düştü. Bahsedilen süre 7-8 aylık bir zaman bu 2 eklentiyi yükleyeli 2 ay oldu olmadı.
    Bir diğer sorunumda Adminpanelimden Sitemap Settings menüsü açamıyorum
    Bu link var fakat benim admin panel klasörümün ismi değişik, linkte admincp olduğu için Page not found yazıyor doğal olarak.

http://www.siteismi /admincp/options...=vbseo_sitemap

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Kullandığınız diğer modifikasyonlar ile ilgili bir bilgi vermeniz hiçbir işe yaramaz çünkü hiçbirine bakmıyoruz ilgilenmiyoruz. Biz sadece kendi yazılımımız ile ilgili destek veriri

Sitemap menusunu açmanıza gerek yok , açamıyor olmanız sisteminizdeki hatadan dolayıdır. Bunu kendiniz incelemelisiniz ve düzeltmelisiniz Sitemap için direk domain.com/vbseo_sitemap/ adresini kullanmanız yeterlidir.

Junior Member GOLGE66's Avatar
    Real Name
    serkan
    Liked
    0 times
    Sitemap sorunumu çözdüm. Ancak bu linklerdeki başka siteler nasıl çözümlenecek hala bir fikrim yok. Tüm site dosyasını pcye indirdim avast ile tarattım. Bazı dosyalara tek tek baktım. Diğer tüm dosyalara da Advanced Find and Replace 7 isimli program ile iframe javascript ve yönlenen sitenin linki şeklinde arattım bir sonuç bulmadı.Google webmaster araçlarında zararlı yazılım görünmüyor siteye girişte de virüs prog. uyarı vermiyor ama .URL'ler çok sık değil ama ara ara googleda yönleniyor mesela googleda; siteismi.com/photoshop linkine tıklayınca belki 10-15 kere tıklayınca site kategorisi normal açılıyor ancak ara ara bu siteye yönleniyor devamlı olmuyor yani

Junior Member
    Real Name
    Erhan
    Liked
    3 times
    Vbseo ekibinin diğer yöneticileri durumun farkındalar fakat Mert bey halen sunucu güvenliği diyor. Enteresan gerçekten. Sorunun vbseo'dan kaynaklandığı kabak gibi ortada.

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Erhan bey , iyi misiniz . Bu konuda açılmış ve defalarca belirttiğimiz ingilizce konu linklerini görmek istermisiniz.

Güncel bir başka açık bulundu vBSEO'da ve bununla ilgili patch çoktan yayınlandı.

Junior Member
    Real Name
    saasasas
    Liked
    0 times
    Yayınladıgınız Bütün Patch'ları yüklememe ragmen her gun upgrade yapmakdan sıkıldım bu hostla alakalı bir sorun değil saf kandırma yöntemlerinden artık vazgeciniz binlerce kullanıcının serverında sorun var ama sizin seonuzda sorun yok öylemi....

Mert bey bütün zamanımı forumunuzda dolap beygiri gibi dolasmakla tüketme mecburiyetinde değilim seoyu satın aldıgımız fiyat takdir edersinizki az bir mıktar değildir ve her ne hikmetse her yılda güncelleme parası veriyoruz biz bunları yapmakda nasıl mecbursak sizde bu sorunun çözülmesi konusunda kendınızı mecbur hissederseniz cok sevinirim.

Ve Hala Aynı cevabı vereceksenız hiç cevap vermeyın çünkü söyledikleriniz artık bana hayal ürünü olarak gelmeye basladı..

Junior Member
    Real Name
    Erhan
    Liked
    3 times
    İyi değilim, ama anlaşılan siz iyisiniz. Ne de olsa müşterilerinizin sitelerinin sizden satın alınan eklenti nedeni ile başka sitelere yönlendirilmesi hoşunuza gidiyor. Patch patch diyorsunuzda ne faydası var? Herşey son sürüm, yine kod ekleniyor.

Tabi tabi sunucumuzda açık var değil mi?

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by s3mpati View Post
    Yayınladıgınız Bütün Patch'ları yüklememe ragmen her gun upgrade yapmakdan sıkıldım bu hostla alakalı bir sorun değil saf kandırma yöntemlerinden artık vazgeciniz binlerce kullanıcının serverında sorun var ama sizin seonuzda sorun yok öylemi....

Mert bey bütün zamanımı forumunuzda dolap beygiri gibi dolasmakla tüketme mecburiyetinde değilim seoyu satın aldıgımız fiyat takdir edersinizki az bir mıktar değildir ve her ne hikmetse her yılda güncelleme parası veriyoruz biz bunları yapmakda nasıl mecbursak sizde bu sorunun çözülmesi konusunda kendınızı mecbur hissederseniz cok sevinirim.

Ve Hala Aynı cevabı vereceksenız hiç cevap vermeyın çünkü söyledikleriniz artık bana hayal ürünü olarak gelmeye basladı..
    Sorun vBSEO ile alakalı değilken hala bize gelip söyleniyor olmanız akıl alacak gibi değil.

Ama yok inatla sizler kendi inandığınız şeyin doğru olduğunu düşünmeye devam edin , sorunun ne olduğunu bulup ( server güvenliği ) #134 bunu çözen insanları ve size ne yapmanız gerektiğini bildirenleri aman kaale almamaya devam edin.

Mesela vBulletin.com da vBSEO kullanmayan ve bu sorundan müzdarip olan kullanıcılara da gidip anlatın isterseniz sorun vBSEO'da diye.

Ayrıca sakın benden veya şirketimizden özür dilemeyin , sadece bilmediğiniz , emin olmadığınız konularda herşeyi biliyor modunda gezmeyin. Gezmek istiyorsanız elinizde söylediklerinizi kanıtlayacak data olmalı

Boş yere tartışacak birşey olmadığından bu konuyu kapatıyorum.
    Last edited by Mert Gökçeimam; 02-23-2012 at 01:23 AM.