vBulletin Search Engine Optimization
|
This is a discussion on Google da neden yokum-Tavsiyeleriniz within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Sevgili arkadaşlar sitemi yaklaşık 2 ay önce açtım. Vbseo özelliğim sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.Forum içeriğimde gün ve gün geliştirmekteyim.Sitem bedeneğitimi ...
| |||||||
|
| |||
| |||
| Google da neden yokum-Tavsiyeleriniz
Sevgili arkadaşlar sitemi yaklaşık 2 ay önce açtım.Vbseo özelliğim sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.Forum içeriğimde gün ve gün geliştirmekteyim.Sitem bedeneğitimi öğretmenlerine yönelik bir forum sitesidir.Tag larda özellikle bunun ile ilgili kelimeler girmeye gayret ediyorum.Ama google "beden eğitimi" diye arama yaptığımda siteyi hiç göremiyorum."bedenegitimciler" diye arayınca ilk sırada geliyor. Merak ettiğim şu beden eğitimi diyince sitemin gelmesi için ne yapmalıyım. bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Site adı : www.bedenegitimciler.com |
|
| |||
| |||
|
Forum konularınızı güncel tutun. Google nin webmaster araçlarını kullanın ve sitemapinizin düzgün olarak arşivlendiğini kontrol edin. Google nin adword hesabını kullanmayı ve biraz bu konuda adword ile para harcamayı deneyin. |
|
| |||
| |||
| site:bedenegitimciler.com - Google Search sitenizin 4480 linki dizine eklenmiş. beden eğitimi olarak aradığınızda çıkmaması rank olayından kaynaklanıyor olabilir. |
|
| |||
| |||
|
İyi optimizasyon güncel içerik ve birazcık sabır... Daha siten çok yeni birazcık sabret bence bu süre zarfında içerğini güncel tut.. |
|
| |||
| |||
|
teşekkürler
|
|
| |||
| |||
|
Merhabalar hasan bey ; Konular: 420, Mesajlar: 680, Members: 1.233, Aktif Üyeler: 310 istatistiklerinize göre googledeki sayfanız iyi içeriğinizi güçlendirin ve kesinlikle sitemap yapınız. |
| Tags |
| google da yükselmek |
| Thread Tools | |
| |