vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Google bot'un bulduğu hataları URL kaldırdan ekleyip kaldırmalımıyız? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; bende zointten vbseo ya geçmiştim bu işlemi benımde yapmam gerekirmi? Birde orjinal htaccess dosyası içinde yourdomain yazan yerlere kendi site ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
|
bende zointten vbseo ya geçmiştim bu işlemi benımde yapmam gerekirmi? Birde orjinal htaccess dosyası içinde yourdomain yazan yerlere kendi site adımı yazmıstım yazmamam mı gerekiyordu. htaccess kodlarım PHP Code: |
|
| ||||
| ||||
|
Mert Bey Mrb. bütün htaccess içinde satır başlarındaki # işaretlerini kaldırmamız gerekmiyor değilmi ve ben orjınal halıne getırdım #RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301] asıl olanı bu galıba your domaın gorunce yazılcak sanmıstım. Bırde htaccess im orjınalının aynısı sadece zointten gectiğimden dolayı aşağıdaki işlemi yaptım (ancak ayyastakı ayarları yuklemıstım) htaccess ile ilgili eksiğim varmı dır acaba Quote:
__________________ www.jointr.com |
|
| ||||
| ||||
|
Ayyaş'ta yüklediğiniz ayarlar vBSEO ayarları. Onların .htaccess ile alakası bulunmamaktadır. .htaccess içerisinde aktif etmek istediğiniz satırın başındaki # işaretini kaldırmalısınız. # işareti olduğu zaman o satır işlem görmemektedir. |
|
| ||||
| ||||
|
Mert Bey Günaydın ben o satırların ne anlama geldiğini bilmiyorum bütün satır başlarındaki # işaretlerini kaldırmam mı gerekiyor. Yoksa bazılarının kalması mı gerekiyor. |
|
| ||||
| ||||
|
| |||
| |||
|
yeni konu açmadan bu konu altında sorayım benim smf den kalma linklerim var bunlar hala silinmedi index.pxp? url nin içinde geçtiği için otomatikman anasayfaya yönleniyor. www.sensizolmuyor.org - Google'da Ara bu linkden görebilirsiniz tekini www.sensizolmuyor.org/index.php?action=home birde ben 404 sayfası yaptım kendime ama 404 sayfasına bir mettag falan eklemek gereiyormu google o sayfanın 404 sayfası oldugunu anlasın diye? |
|
| ||||
| ||||
| Tags |
| googlewebmastertools |
| Thread Tools | |
| |