vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Google bot sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaşlar son birkaç gündür dikkat ettimde yahoo botları çogalıp google botları azaldı sımdı ıse google bot sıtede yok daha önceden ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Google bot sorunu
Arkadaşlar son birkaç gündür dikkat ettimde yahoo botları çogalıp google botları azaldı sımdı ıse google bot sıtede yok daha önceden google botları sıteden hersanıye eksık olmazken sımdı bıtane bıle goremıyorum bunun sebebı nedır acaba template kodlarında deışıklık vs.. yapmıştım ama hangısını bılmıyorum ozamandan sonra oluyor sanırım bu konuda bılgılerınızı beklıyorum arkadaslar..
|
|
| |||
| |||
|
Demekki ben bakarken hep düzenli şekilde göruyordum ama hergün hersaat görebılıyordum..:S
|
|
| |||
| |||
|
Ben bişi daha sormak istıyorum googlede sıtemapı tanıtırken sadece sitemap_index.xml.gz bunu ekledım site harıtası olarak acaba başka daha eklemek gerekirmi bazan hata verıyor başka eklemedıgımızden olabılırmı.. |
|
| |||
| |||
|
sitemap_1.xml.gz bu sekıl sitemap_4.xml.gz kadar gıdıyorlar sadece bunları eklemem yeterlı olurmu acaba.. bıde sitemap_index.xml.gz baska bısı yapmamıza gerek yok yanı |
| Thread Tools | |
| |