google a site:misafir.net yazıyorum çıkan sonuçlar aşağıdaki gibi çok uzun zamandır bu sorunum var ama çözemedik lütfen bu sefer çözelim şunu
PHP Code:www.misafir.net/258394-post4.html
This is a discussion on Google aramalarında çıkan sonuçlar within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; google a site:misafir.net yazýyorum çıkan sonuçlar aşağıdaki gibi çok uzun zamandır bu sorunum var ama çözemedik lütfen bu sefer çözelim ...
google a site:misafir.net yazıyorum çıkan sonuçlar aşağıdaki gibi çok uzun zamandır bu sorunum var ama çözemedik lütfen bu sefer çözelim şunu
PHP Code:www.misafir.net/258394-post4.html
Showpost urllerini eklemeyin ve permalinklerde showpost urllerini permalink ile değiştirin. ( 15. defa yazmışımdır size bunu )
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
şurdan hangileri olmasını gerektiğini söylerseniz iki dakikada yaparım 15 kere yazmak zorunda kalmazsınız sizde mert bey
![]()
Last edited by salimakin; 01-06-2011 at 01:36 AM. Reason: düzeltme
Mert Bey ;
sitemap i komple kaldırdım hala aynı çıkıyor google aramalarında sorun nedir nerdedir bir söyleyin allah aşkına ya. bana deyinki şuradan şunu şöyle yapın. yada ticket açayım vereyim şifreleri bi bakın lütfen ama artık her geçen gün kan kaybediyor site.
http://www.google.com.tr/#q=site:mis...09d42931bac555
Beyefendi , Google indexlerine biz karışamayız.Bunu google'a müracat ederek çözmelisiniz. Bu urllerin sitenizde olmadığını gösterin zamanla çıkartır google indexten.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Beyefendi , Google indexlerine biz karışamayız.Bunu google'a müracat ederek çözmelisiniz. Bu urllerin sitenizde olmadığını gösterin zamanla çıkartır google indexten.
Mert Bey;
Benim sorunum o sayfaların sitemde olmaması sorunu değil o konular sitemde var lakin google site:misafir.net yazıyorum çıkan sonuca bakıyorum
böyle linkler çıkıyor sorunum bu benim linkler böyle çıkıncada sadece mesajı açıyor konuyu açmıyor. bütün parmalinkleri kapadım sitemap leri yeniden oluşturdum ama hala aynı ya anlamak istemiyorsunuz yada yardımcı olmak istemiyorsunuz 1 senedir bu sorunum devam ediyor benim. çokmu zor iki dakika bakıp ilgilenmekPHP Code:www.misafir.net/95094-post14.html
Tarihe bakarsanız , o postların hep 2009 yılından durduğunu görebilirsiniz. Google bunları index'inde tutuyor. Buda aslında sitenizin detaylı indexlenmiş olduğunu gösteriyor. site:domain.com querysi stabil sonuçlar vermiyor , verdiği sonuçlar indexte bulunanlar.
"site:domain.com querysi stabil sonuçlar vermiyor , verdiği sonuçlar indexte bulunanlar." şu dediğini anlayamadım biraz daha açıklarmısınız. yanlış bişemi yapmışım yani
Hayır yanlış birşey yapmıyorsunuz.
site:domain.com querysinin sonuçları kesin değil , google bunu defalarca belirtti. Sadece size ön bilgi olsun diye o sonuçlar veriliyor.