vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Google Arama Motoru Hakkında within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhabalar, Yaklaşık 1 aydır google siteme pek uğramıyor, hatta hiç uğramıyor diyebilirim. İndexlerim gün gün düşmeye devam ediyor. Şu an ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Merhabalar, Yaklaşık 1 aydır google siteme pek uğramıyor, hatta hiç uğramıyor diyebilirim. İndexlerim gün gün düşmeye devam ediyor. Şu an domain ismini dahi değiştirmeyi düşünmekteyim. Sizce sorun ne olabilir ? |
|
| ||||
| ||||
|
forum isimlerinizde herhangi bir değişme oldumu acaba |
|
| |||
| |||
| Açıkcası site google ziyaret ederken neyse, şimdi de o diyebilirim. Msn ve yahoo botları sitede ancak google botu sitede hiç bulunmuyor. Zaten google indexlerimdeki istikrarlı düşüşte bunun açık göstergesi konumunda. |
|
| |||
| |||
| Site:siteadı.com'dan kontrol ediyorum. Bunun gerçek indexi tam yansıtmadığı konusunda bir takım yazılar okumuştum ancak bir aylık bir süre zarfında istikrarlı düşüşü anlamak için yeterli oluyor diyebilirim. Google botu sitelere nadir giriyor derken, bu google'un yeni başlattığı bir olay mı ? Nitekim önceleri google botun sitemde ne kadar süre bulunduğu takip ediyordum ve gayet ideal bir şekilde siteyi indexliyordu. Şimdi ise hiç girmiyor desem yalan olmaz. Google referral değerlerine nerden bakabilirim ? |
| Thread Tools | |
| |