vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Geri Gelebildim within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Malesef son 1 aydır evimi taşıma telaşı yüzünden internete hiç giremedim. Taşınma sırasında bir insanın başına gelebilecek her türlü aksaklık ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Geri Gelebildim
Malesef son 1 aydır evimi taşıma telaşı yüzünden internete hiç giremedim. Taşınma sırasında bir insanın başına gelebilecek her türlü aksaklık peşimi bırakmadı ve işin uzamasına sebep oldu. Detaylar ile başınızı ağrıtmak istemem ancak neticede bu dertli ayı geride bıraktım ve tekrar internete dönüş yapabildim. Bu süre içerisinde ticketlarda gecikme yaşayanlar , foruma konu açıp cevap alamayanlar umarım durumu anlayışla karşılar. Gecikmeden dolayı herkesten özür dilerim. Bundan sonra gecikme yaşanmaz |
|
| |||
| |||
|
Hoşgeldiniz Kusura bakmayın gercek anlamda burda gercekden size buyuk bir ihtiyaç oldugunu sımdı anladım
|
|
| |||
| |||
|
evet gerı gelmenız cok guzel oldu tam lısans sahıbı olmusken
|
|
| ||||
| ||||
|
Hoşgeldiniz .. vbulletin 3.7 Tag Sistemi ve Sosyal Gruplar için Custom Rewrite Ayarları Şu konuda birkaç eksigimiz oldu acaba yardımcı olabilir misiniz |
|
| ||||
| ||||
|
Hoşgeldiniz Mert Bey 404 403 hatalarını verdiremiyorum Şu konun son postunda bir sorunumu söyledim yardımcı olurmusunuz ? |
|
| |||
| |||
|
Hoşgeldiniz Mert Bey..
|
|
| ||||
| ||||
|
hakikaten büyük dertler çektik domain ismini değiştirene kadar ama canımız sagolsun hallettik tekrar hoşgeldin
|
| Thread Tools | |
| |