vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Genel bazı sorularım within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Mert arkadaşımıza sormuştum yine konuda seoyu yükler yüklemez default gelen ayarlarla iş bitmiyor. Bana öyle oldu ya da. Şimdi bazı ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
|
Mert arkadaşımıza sormuştum yine konuda seoyu yükler yüklemez default gelen ayarlarla iş bitmiyor. Bana öyle oldu ya da. Şimdi bazı aklıma takılanlar var. Burada 3. seçeneği işaretledim sizce ? Ve /archive/ veya /sitemap/ i seçsem 2.sinde bir farkı olur mu ? ![]() Burada hangi seçenek daha iyi mesela ![]() Bu özelliği de yeni aktive ettim yararı olur mu ? ![]() Bu özellikte bu seçenek seçili bende. Diğer seçenekler olsa ne olur ? ![]() Teşekkürler |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Şunuda belirtmek isterim Kaan , vBSEO'nun birçok opsiyonu kişilerin ve sitenin yapısına göre değişmektedir. Ondan her tavsiyemi birebir uygularken lütfen site yapınızıda göz önünde tutun ve siteniz için en iyi olacağını düşündüğünüz ayarları yapın. Ancak kesinlikle ve kesinlikle 1 kere belli bir url formatı belirledikten sonra o formatı değiştirmeyin. Hatta tavsiyem Url formatı kısmına ilk kurulum sonrasında hiçbir zaman bakmamanızdır.
__________________ Mert Gökçeimam / Crawlability Inc. vBSEO Total Support Team DeskPro'yu Sunar Geliştirilmiş Destek Operasyon Tamamlandı : vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı! 100 üzerinde SEO geliştirmesi 6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç! |
|
| |||
| |||
|
/archive/index.php/ dı eskiden bugün /archive/ yaptım ve ayarım Yeniden yaz ve 301 ile yönlendir çünkü 2sinin birleşimi yazıyordu orda. "1 kere belli bir url formatı belirledikten" dedin ya şimdi bu ayarların olumsuz etkisi olur mu yoksa kökten ayarları değiştirmiyorum. Bugün mesela yeni farkettim önce sonra konularda yazı yerine linki ekledim. Anchor ekledim katagori eklerine. Yeni farkettim çünkü default gelmemiş |
| Thread Tools | |
| |