vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Geç indexleme ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Yaklaşık 1 yıldan fazla vbseo kullanıyorum memnunum. Ama hala kafamda bir soru işareti var. Bir konu açıldığı zaman forumda ertesi ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Geç indexleme ?
Yaklaşık 1 yıldan fazla vbseo kullanıyorum memnunum. Ama hala kafamda bir soru işareti var. Bir konu açıldığı zaman forumda ertesi gün genelde arama motorlarında olur.(benim bildiğim) Ama benim sitemde bu tam tersi konuyu açıyorum yada başka biri 4-5 gun sonra yeni yeni google çıkıyor. Şimdi diyeceksiniz ki google'nin siteye önem vermesinden falan kaynaklı. Ama aynı içerikte bir site var ve henüz bu ay açıldı bu site seo kullanmıyor yan konu linkleri : showthread.php şeklinde. ama daha çabuk indexleniyor.Yani bugün açılan konu en geç 15 saat içinde yani ertesi gün indexleniyor ? Kusuruma bakmayın ama cevabını bilmek hakkım sanırım
__________________ Mobil Yazılım Platformu |
|
| ||||
| ||||
|
Nasıl bir cevap vermemizi istiyorsunuz Şeyhmus Bey ? Bu olay tamamıyla sitenin içeriğiyle alakalı. Özgün içerik , sitenize verilen önem gibi farklı olgular var önemli olan. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ben sadece cevap almaya çalışıyorum Ayrıca sitem özgün alıntı yok, ve bunun %100 garantisinide verebilirim |
|
| ||||
| ||||
|
Ben değil demiyorumki Şeyhmus Bey. Onem verilen noktaları belirtiyorum ortaya. Onun haricinde Google neler yapıyor , nelere göre sıralama yapıyor biz malesef kontrol edemiyoruz.
|
|
| |||
| |||
| Teşekkür ederim..
|
| Thread Tools | |
| |