vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Gars ve Vbseo within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba Uzun zamandır vbseo ve gars kullanıyorum ancak dikkatimi çeken birkaç şey var gars kullanılan sayfalarım daha geç indeksleniyor veya ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Gars ve Vbseo
Merhaba Uzun zamandır vbseo ve gars kullanıyorum ancak dikkatimi çeken birkaç şey var gars kullanılan sayfalarım daha geç indeksleniyor veya hiç indekslenmiyor. İndexlensede ziyaretçi gelmiyor. Aslında güzel konular gars kullanılan forumlarda ama ziyaretçi çekmiyor acaba yaptığım bir hatamı var? Yada bir ayar. Birde yaklaşık 12 gün önce sitem dmoza girdi ve 2 3 gün sonra googleda siteme gönderdiği trafik 2 katına cıktı 1700lerden 3.500 e kadar cıktı ve 1 2 gün bu şekilde devam etti ama şimdi son 2 gündür hitlerim yavaş yavaş gerilemeye başladı bunun sebebi ne olabilir? h1 ve h2 kod kullanımı nekadar yararlı tasarımımı değiştirmem açısından? Birde son sorum olucak biraz vbseo dışından ama benim vbulletin lisansım 3.6.4 de kaldı acaba 3.6.8 için yenilemeye değermi bana vbseo ve google açısından bir artı getirirmi? |
|
| ||||
| ||||
|
çok açıklayıcı bilgiler için teşekkür ederim.
|
|
| ||||
| ||||
|
Zamanında benim stilimi benden istedikten sonra altına style prepared by nodrac yazarken düşünecektiniz. Aslında daha başka bir tabir kullanma hakkınada sahibim ama terbiyem buna el vermiyor.
|
|
| ||||
| ||||
|
Burası bunların konusulması gereken yer değil bir sorununuz varsa msnden özel mesajdan konuşabilirsiniz benimle. Evt ozaman sizden istedik zaten .org da stilinizi yayınlamıştınız. Aldık ve çoğu kısmını kendimize göre yeniden düzenledikki sizde bunun bu şekilde olduğunu gayet iyi biliyorsunuz. Msnde bana neden bölemi yaptığımı sormuştunuz anlatmıştım sonra sonra birşey dememiştiniz. Ama bir hataydı keşke sizin temanız yerine default tema üzerinden çalışsaydık zaten ağır grafikleri yüzünden birkaç zaman sonra başka temaya geçtik. Şu anda sadece seçmeli olarak duruyor tema. Çünkü arkaplan olsun tuş takımı olsun grafik panellerinin etrafındaki imageler olsun hep kendimiz yeniden tasarladık headerıda o şekilde.
|
|
| ||||
| ||||
|
Deiştirdiğiniz tek olgu benim kullandığım imagelardır. Olay desimler değil bir stili sıfırdan yazmaktır. Siz ise benim yazdığım kodları olduğu gibi bırakarak 2 resim değiştirerek altına kendi imzanızı atacak yapıda birisiniz. Istediğinizi düşünebilirsiniz ancak olayın özü değişmemektedir. Benim yazmış olduğum kodun altına kendi imzanızı attınız. Bunun her yerde tek bir açıklaması vardır. Bunu yaptıktan sonra farkındaysanız hiçbir yerde ve ortamda sizi kaale alarak cevap vermedim. Ne msn nede başka yerde çünkü ben sizin yapınızdaki kişiler ile iletişim içerisinde bulunmam. Burada vBSEO'nun çalışma yapısıyla ilgili sorunuz olursa cevap veririm onun haricinde benden bir tavsiye filan beklemeyin.
__________________ Mert Gökçeimam / Crawlability Inc. Operasyon Tamamlandı : vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı! 100 üzerinde SEO geliştirmesi vBSEO Google/Yahoo Sitemap Yaratıcısı v.2.2 Yayınlandı vBSEO 3.2 için Gerekli Güncelleme 6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç! My Personal Site: vBTech.net - vBulletin Support |
|
| ||||
| ||||
|
Maalesef yeterince inceleme içine girememişsiniz Mert Bey. Yazınızı yazarken bile nekadar dikkat etmeden aklınıza gelenleri yazdığınız belli oluyor sürekli kelime hatası yapıyorsunuz. Dediğim gibi temayı inceleseydiniz dediğiniz gibi birşey olmadığını anlıycaksınız. Şunu kabul ediyorum temada sizin kodlarınız çoğunlukta. Ama bizde kendi imzamızı atacak kadar temayı değiştirdik günlerce tema üzerinde çalıştıkki bunu sizde biliyorsunuz size sürekli danışmıştım. Beni kaale almanız veya almamanız umrumda değil. Herkes herkesin ne olduğunu çok iyi biliyor Mert Bey... Şu an için gereksiz olan temayıda kaldırdım. |
|
| ||||
| ||||
|
Benim yazdığım birşeye ki yayınlanmış bir kod olsa bile hiçbir koşulda sizin imza atmaya hakkınız yoktur. Ötesi veya gerisi yok bunun. Boş yere polemik yapmaya çalışıyorsunuz. Temanın kaldırılıp kaldırılmamasıda değildir olay. Olay benim yazmış olduğum bir kodu kendinizin sahiplenmeye çalışıyor olmanızdır. Evet herkes herkesi çok iyi biliyor |
| Thread Tools | |
| |