vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Forumumda vBSEO kuruluydu. Sürümünü yükselttim. Google site haritalarında bulunamadı hatası vermeye başladı within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Forumumda vBSEO kuruluydu. Sürümünü yükselttim. Google site haritalarında bulunamadı hatası vermeye başladı. Bende baştan tekrar kurdum. Yine aynı hatayı veriyor. ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Forumumda vBSEO kuruluydu. Sürümünü yükselttim. Google site haritalarında bulunamadı hatası vermeye başladı
Forumumda vBSEO kuruluydu. Sürümünü yükselttim. Google site haritalarında bulunamadı hatası vermeye başladı. Bende baştan tekrar kurdum. Yine aynı hatayı veriyor. Site haritası gönder seçeneğinden korkma.net/sitemap_index.xml.gz yazıyorum. Kabul ediyor hiçbir sorun olmadan, bulunamadı hatasını da burada vermiyor, buluyor, fakat sitemap_1.xml.gz, sitemap_2.xml.gz, sitemap_3.xml.gz dosyalarına bulunamadı diyor. Nasıl düzeltebilirim?
|
|
| |||
| |||
|
Sorun çözüldü. Sunucumdan kaynaklanan bir hataymış. Yinede teşekkürler.
|
| Thread Tools | |
| |