vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Forumdaki bir sorun within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Elektronik Dünyam - PembeYesil AnaSayfa Örnek adrese surdan bakabilirsiniz... Adrese girdiğiniz zaman sağ üstte Sayfa 1 Toplam 6 Sayfadan 1 ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Forumdaki bir sorun Elektronik Dünyam - PembeYesil AnaSayfa Örnek adrese surdan bakabilirsiniz... Adrese girdiğiniz zaman sağ üstte Sayfa 1 Toplam 6 Sayfadan123>Sonuncu » sayfaların geçiş bölümü var.. Burdan 2 sayfaya geçmek istediğimde alttaki sorunla karşılaşıyorum.. Geçersiz Komut: Forum Eğer normal ve geçerli bir Linke tıkladığınızdan eminseniz, Lütfen, Yönetici ile irtibata geçin Son olarak 3.7.1 'e upgrade yaptım forumu ama bu hatayı alıyorum.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. 2. sayfaya geçtiğimde hatayi veriyor ancak 2-3 kere sayfayi yenileyince düzeliyor o sayfa. Ama başka bir sayfaya geçince yine aynı hata ve 2-3 kere yenilemek gerekiyor Last edited by Since1453; 06-07-2008 at 12:11 PM. |
|
| |||
| |||
| Sorunu buldum.. Xcacheyi deaktif ediyorum düzeliyor. Lakin diğer forumumda sorunsuz calisiyor xcache bu forumda aktif edince bu hatayı alıyorum.. Acaba sürüm 3.7.1 ve vbseo 3.1 kullandıgım icin mi? |
|
| |||
| |||
| a forumu bu hatayı veriyor ve b forumu vermiyor. kurulumda hata varsa b forumu nie bu hatayı vermiyor ilginc doğrusu |
| Thread Tools | |
| |