Merhaba arkadaşlar ilkdefa forumda yazıcağım, vbseo aldım dün kurulumunu yaptım yalnız avatarların bazılarında Vbulleten diye değişmesini gözlemledim çoğu kullanıcım avatarını düzeltemiyor bu konuda yardımcı olurmusunuz ?
This is a discussion on Forumda avatar sorunu yeni versiyonda within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba arkadaþlar ilkdefa forumda yazýcaðým, vbseo aldým dün kurulumunu yaptým yalnýz avatarlarýn bazýlarýnda Vbulleten diye deðiþmesini gözlemledim çoðu kullanýcým avatarýný ...
Merhaba arkadaşlar ilkdefa forumda yazıcağım, vbseo aldım dün kurulumunu yaptım yalnız avatarların bazılarında Vbulleten diye değişmesini gözlemledim çoğu kullanıcım avatarını düzeltemiyor bu konuda yardımcı olurmusunuz ?
vBSEO'nun avatar düzenleme ile bir ilgisi bulunmuyor. kullandığınız diğer eklentileri kontrol ediniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
yalnız vbseoyu kurduktan sonra böyle bir sıkıntı çıktı :(
vBSEO'yu vBSEO Cp den deaktif edince sorun devam ediyor mu ?
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
evet düzeliyor. aktif ettiğimdede tekrar avatarlar gidiyor.
Ibrahim bey sorununuz hangisi. Açık yazar mısınız lütfen çünkü yazdığınız mesajlar değişkenlik gösteriyor.
Avatarlar gözükmüyor mu yoksa avatarlar değiştirilmiyor mu ?
Tekrar anlatıyorum. Vbseo kurdum, ardından kullanıcıların çoğu avatarları Vbullten logolu avatarla değişti. Kullanıcılar avatarlarınıda değiştiremiyor şu anda. Siz bana vbseoyu deaktif et dediniz bende deaktif ettim. Ardından avatarlar düzgün görünmeye başladı. Yani sıkıntı vbseoda birşeyler sıkıntılı uzantılara baktım deaktif ettiğimde ayrı bir yol var birde aktif ettiğimde baktım bir başka uzantı olmuş.
vBulletin logolu avatarlar lamı değişti ? Sitenize bakıyorum ve kullanıcılarınızın avatarları düzgün çalışıyor.
asi_ melekadlı verdiğiml inkteki kullanıcıya bakarmısınız Allahınızı severseniz. Vbullten yazıyor.
Avatar rewrite kurallarına id ekleyin.
nasıl eklenicek bilgi verebilirmisiniz? ilk defa kurdum anlamıyorum fazlada.
Forum Url'leri altında Gelişmiş Ayarlar ( +/- ) aratın + ya basın ve çıkan kısımda Avatar yeniden yazma ayarlarını aratıp , rewrite kuralını ya var olanda [user_id] seçili olana çevirin yada [user_id] ekleyin
düzeldi teşekkürler.