vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Foruma son 4 günden beri güney amerikadan üye geliyor ve adult konular ekliyorlar ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Foruma son 4 günden beri güney amerikadan üye geliyor ve adult konular ekliyorlar ? yani hep aynı yere konu açıyorlar ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Foruma son 4 günden beri güney amerikadan üye geliyor ve adult konular ekliyorlar ?
Foruma son 4 günden beri güney amerikadan üye geliyor ve adult konular ekliyorlar ? yani hep aynı yere konu açıyorlar birde günde belki 20-25 adam banlıyoruz, bunlar bot gibi birşey mi nasıl blocklayabilirz :S en son banladığım botun bölgesel ip sini yasaklı listesine aldım. ip: 71.61.43.193 bölgesel ip: 71.61.43 |
|
| |||
| |||
|
vbulletin 3.7.0 beta 5 sürümündeyim, rc2 geçiş yapmadım henüz bu resim doğrulama sorunu hala devam ettiği için kaldırmak zorunda kaldım acaba bu özelliğin olur bi yanı yok mu ? yani bu özelliği kaldırdığım için mi bu saldırıya maruz kalıyorum |
|
| |||
| |||
|
resim ozellıgını kaldırdıysan soru cevap ozellıgını aktıf etmen lazım yoksa cok buyuk saldırılara maruz kalabılırsın derhal aktif etmen lazım guney amerika dan degıl Türkiye de ki emek saygısızlıklarına ve lamerlere de kolaylık saglamıs olursun
|
|
| |||
| |||
|
3.7.0 rc2 de resim özelliği düzeltildi. resimle doğrulama ile uğraşma aktivasyon e-postası göndermeye zorla, aktivasyon e-postası gelmeyen konu açamaz şekilde ayarlarını ayarla, bu kesin çözümdür. hiç kimsenin 50 eposta adresi yoktur. almak içinde uğraşmaz |
|
| |||
| |||
| az önce bende rc2 güncelledim ama nafile...
|
|
| ||||
| ||||
|
1) Admincp > Vbulletin Seçenekler > Yeni üyelik > E-Mail adresinin geçerlilik kontrolü > Evet seç 2) Admincp > Vbulletin Seçenekler > Kullanıcı Banlama Seçenekleri > Banlama Özellikleri Açık > Evet seç daha sonra alt kısımdaki Yasaklı İP Adresleri bölümüne spam yapan kullanıcının ip adresini gir. |
|
| ||||
| ||||
| reCAPTCHA™ Verification An image containing two words will be shown to the user. This verification supports audio, allowing blind users to register. seçenegini kendinize göre özelleştirip kullanırsanız, botların geçmesi mümkün degil. not: vb 3.7 içindir |
|
| ||||
| ||||
| NoSpam! - an alternative to CAPTCHA images - vBulletin.org Forum şöle bi eklenti var. kendin sorular ekleyebiliyosun. örnek 2+5=? veya kutucuğa elma yazın kutucuğa şeker yazın gibi |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
|
rc2 ye guncelleme yaptım ama grafık uzerındekı resımler halen cıkmıyor (:
|
|
| ||||
| ||||
|
Arkadaşlar Kullanıcnın Email onayı almasını sağlayın ve Email almayan gurubun forumun bütün olanaklarını kısıtlayın.Konu açma,forumlarda gezme gibi Ben sadece anasayfayı görmelerine izin veriyorum.Diğer yerlere gelince email onayı alması gerektiği hatası alıyor. Bot email onayı alamayacağına göre konu açmaya çalışsada açamıyor |
|
| |||
| |||
| maxicep in dediğini yapmıstım ama sımdılık iptal ettim cıkmayan dediğim ise vb nın kendı guvenlık sıstemı yani GD bileşeni sunucuya baktım GD bileşeni yuklu resim cıkıyor ama resmin uzerındeki karakterler cıkmıyor halen daha soru cevap kullanıyorum ben
|
| Thread Tools | |
| |