vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Forum sitemde VbSeO kurmak istiyorum within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Selam arkadaşlar 1. Sorum = Bana ait olan forumumda VbSeo kurma düşüncesindeyim. Şu anda forumumda zoints sistemi kurulu VbSeo kurmam ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
|
Selam arkadaşlar 1. Sorum = Bana ait olan forumumda VbSeo kurma düşüncesindeyim. Şu anda forumumda zoints sistemi kurulu VbSeo kurmam için zoints sistemini silmem gerekiyormu? 2. Sorum = Vbsoe için bulunduğum serverde herhangi uyuşmasızlık olabilirmi. 3. VbSeo satın aldığımdan sonra kurmam için resimli anlatım vermı? Baya az karışık gibi geldi bana |
|
| ||||
| ||||
|
Selam Mesut , 1. vBSEO kurulumu öncesinde zoints'i kaldırmalısınız. Mevcut indexlenen url formatınızı vBSEO ile uygulayabilirsiniz. 2. Bugün için vBSEO serverda ioncube veya zend kurulu olmasını gerektiriyor ancak yarın yayınlanacak yeni versiyon ile bu gereklilik ortadan kalkıcak. Serverınızda mod_rewrite kurulu olması yeterlidir. 3. vBSEO'nun Türkçe adım adım kurulumu anlatan beni oku dosyası bulunmaktadır. Kaldı ki vBSEO kurulumu maksimum 5 dakika sürmektedir.
__________________ Mert Gökçeimam / Crawlability Inc. Operasyon Tamamlandı : vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı! 100 üzerinde SEO geliştirmesi vBSEO Google/Yahoo Sitemap Yaratıcısı v.2.2 Yayınlandı vBSEO 3.2 için Gerekli Güncelleme 6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç! My Personal Site: vBTech.net - vBulletin Support |
|
| ||||
| ||||
| vBSEO kurulumu basittir ilk görüşte yaparsınız sanırım |
|
| |||
| |||
|
Adım adım yapınca sorun çıkmıyor. Çok nadir server ayarlarına bağlı olan sorunlar olabiliyor ancak bunlarında hepsi çözülüyor. Türkçe forumları araştırırsan olabilecek şeylere karşı tedbirini önceden alabilirsin. Kolay gelsin... |
|
| |||
| |||
|
Merhaba arkadaşlar peki vbseo 'yu almak için kredi kartı şartmı ? Havale yapsam olmaz mı ? ilginize tşk ediyorum.
|
|
| ||||
| ||||
| Paypal gerekiyor, paypal bakiyeniz varsa kredi kartı şart degil, bakiyeniz yoksa paypal kartınızdan çekicek ki ödemeyi yapacak dolayısı ile o durumda şart
|
| Thread Tools | |
| |