Vbulletin 3.8.0 güncellemesinden sonra forum düzenleme seçeneklerinde bu şekilde bir sorun oluştu. Seçeneklerin açıklaması görünmüyor. vbseo.php güncellemesini yüklemiştim acaba ondan olabilir mi ?
![]()
This is a discussion on Forum düzenleme seçeneklerinde açıklamalar çıkmıyor within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Vbulletin 3.8.0 güncellemesinden sonra forum düzenleme seçeneklerinde bu þekilde bir sorun oluþtu. Seçeneklerin açýklamasý görünmüyor. vbseo .php güncellemesini yüklemiþtim acaba ...
Vbulletin 3.8.0 güncellemesinden sonra forum düzenleme seçeneklerinde bu şekilde bir sorun oluştu. Seçeneklerin açıklaması görünmüyor. vbseo.php güncellemesini yüklemiştim acaba ondan olabilir mi ?
![]()
Cümle arama kısmından sadece cümle isimlerinde arama seçeneğini seçerek bunları arattırın;
vbseo_require_moderator_validation_before_pingback s_are_displayed
vbseo_require_moderator_validation_before_trackbac ks_are_displayed
vbseo_require_moderator_validation_before_refbacks _are_displayed
Teşekkür ederim arkadaşım ama dediğin şekilde cümle isimleri bulunamıyor. vbseo geçen tüm cümleleri inceledim hatta. Yine yok.
vbseo paketinde gelen xml dosyasını üzerine yaz seçeneğini seçerek plugin yöneticisinden tekrar yükleyin.
Herhangi bir ayar değişikliği olur mu acaba ?
ayarlar config_vbseo.php dosyasına kaydediliyor bir değişiklik olacağını sanmıyorum.
ama yinede veritabanının yedeğini almanızı öneririm
Denedim ve sonuç olumlu teşekkür ederim
Bu arada bişey dikkatimi çekti. vbseo paketini tekrar yükledim burdan bende bulunan dosyalar ile aralarında crc (boyut) farkı var. Versiyon aynı ama acaba güncelleme falan mı oldu ?
Last edited by canpare; 01-18-2009 at 10:28 AM.
vBSEO 3.2.0 dosyaları standarttır. Eğer başka sitelerden nulled versiyonu indirmediyseniz bir değişim olmaz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Hayır tabiki nulled versiyon değil. Daha önce ftpde attığım dosya üzerine yazdırmak istediğimde aralarında boyut farkı vardı o yüzden sordum. 3.8.0 güncellemesinden sonra acaba bir uyarlama mı yapıldı diye merak ettim![]()
hangi dosyada boyut farkı vardı?
Sadece 3.8.0 için bir patch dosyası yayınlandı.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
vbseocpform.php dosyası mesela varolan 95,86 KB , yeni attığımda 95,87 KB gözüküyor. Cuteftp'den sanırım tekrar tekrar atsam bile değiştirmek için sorduğunda yine aynı boyutları söylüyorHerneyse yardım için teşekkürler...
satır arası boşluğundan kaynaklanıyordur