Forum anadizine kurulu. Ben forum klasörüne almayı düşünüyorum. URL yapısının değişmemesini istiyorum. Url de forum klasörünü göstermesin. Aynı şekilde kalmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim bu şekilde ?
This is a discussion on Forum Dizinine Taşıma within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Forum anadizine kurulu. Ben forum klasörüne almayý düþünüyorum. URL yapýsýnýn deðiþmemesini istiyorum. Url de forum klasörünü göstermesin. Ayný þekilde kalmasýný ...
Forum anadizine kurulu. Ben forum klasörüne almayı düşünüyorum. URL yapısının değişmemesini istiyorum. Url de forum klasörünü göstermesin. Aynı şekilde kalmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim bu şekilde ?
Forum klasorunu mu degistirmek istiyorsunuz yoksa forum.php yi forum/ olarak mi gosterilmesini istyorsunuz
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
İkisi de değil. Anadizine kurulu forumu; forum klasörüne taşıycam. Linklerin vs değişmemesini hit / index kaybı yaşamamak istiyorum.
www.siteadi.com/kategori/konuadi.html olan sayfam aynı şekilde kalmasını istiyorum, Url de araya forum klasörü girmesin istiyorum
Yapmaniz gereken forum.php dosyasi icin CRR olusturup bunu forum klaorune yonlendirmektir.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Beyefendi siteyi forum klasorune almayacaksiniz. Yukarida belirttiginiz gibi ayni klasorde kalicak.
Siz ne yapmak istediginize karar verdiginiz zaman yapmak istediginizi anlatin.
forum klasörüne almadan siteyi; www.siteadi.com/forum şeklinde açabilir miyim ?
Belirttigim gibi CRR belirleyerek yapabilirsiniz.
Ister index.php ister forum.php olarak CRR belirleyebilirsiniz.
Index of /forum
Şeklinde Hata Alıyorum. Yazdığım CRR: '^index\.php$' => 'forum'
index.php yi degistirecekseniz vBSEO Cp icerisinde Ana Sayfa ayarlarinda vbseocp.php#hp_set ki her ayari deaktif etmeniz gerek
vbseocp.php#hp_set kısmını hayır olarak işaretledim, index.php'yi forum.php yapıp sonrada CRR: '^index\.php$' => 'forum' yapıp kaydettim. Yukarıda verdiğim hata çıkıyor. index.php yaparsam forumun dosyaları gözüküyor sitede
Bilgileri pm atsam yardımcı olabilir misiniz ?
Bu Konuda Hala Yardım Bekliyorum. Örnek Site Vermem Gerekirse: vBSEO.Com
Detaylı Şekilde Şunları Şunları Yapabilirsin Diyebilecek Birisi Umarım Vardır. CRR Yaz vb Örnekleri Vermeyin Lütfen.