vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Forum Başlıkları Hakkında within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Selamın aleyküm, Eğer sitede iki farklı forum içerisinde, birebir aynı isimli alt forumlar bulunuyorsa vbseo ile dönüştürülen bağlantılar sonrası bu ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
|
Selamın aleyküm, Eğer sitede iki farklı forum içerisinde, birebir aynı isimli alt forumlar bulunuyorsa vbseo ile dönüştürülen bağlantılar sonrası bu alt forumlardan yalnızca biri kullanılabiliyor. Diğerleri bir diğerine yönleniyor. Böyle ufak bir sorun ile karşılaştım gerçi alt forum isimlerinde ufak değişiklikler yaparak bunu önledim ancak yine de vbseo kullanmadan önce böyle bir sorun olmadığını için bildirmek istedim. Hayırlı akşamlar... |
|
| ||||
| ||||
|
Desktop altında iki adet aynı klasör oluşturmayı denediniz mi ? Bununda hiçbir farkı yok. Aynı isimli bölümler varsa ya isimleri değiştirmelisiniz ya rewrite kurallarına forumid eklemelisiniz. |
| Thread Tools | |
| |