vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Forum Anasayfasında Sorun within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; 3.1.0 a yükselttim, forumda bir yavaşlama oldu.Şuan ise anasayfa ya açılmıyor ya da çok geç açılıyor (Bazen de beyaz sayfa ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
|
3.1.0 a yükselttim, forumda bir yavaşlama oldu.Şuan ise anasayfa ya açılmıyor ya da çok geç açılıyor (Bazen de beyaz sayfa çıkıyor). Serverda cpu kullanımı çok yüksek.Sebebini bir türlü bulamadım.Ticket attım ama bir cevap alamadım.Konu hakkında fikri/bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
|
|
| |||
| |||
|
Bende 3.1.0 a upgrade ettim, sorun yok eskiden nasılsa şimdide aynı. Hatta daha hızlı desem abartmış olmam sanırım |
|
| |||
| |||
| Quote:
belki de sunucuyla alakalı bir durumdur |
|
| ||||
| ||||
|
Sürüm yükseltmek ile sunucu load durumunun pek bir olumsuz etkisi yok aksine yeni sürüm daha da hızlandırılmıs görünüyor. Kurulumu kaldırıp tekrar yapın |
| Thread Tools | |
| |