vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Forum aciklama bölümü hakkinda soru ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaslar forumdaki resimde gösterdigim yerdeki yazi rengini degistirmek istiyorum bunu bicim ayarlarindan yapmak istemiyorum cünkü sadece buranin rengini degistirmek istiyorum ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
![]() Arkadaslar forumdaki resimde gösterdigim yerdeki yazi rengini degistirmek istiyorum bunu bicim ayarlarindan yapmak istemiyorum cünkü sadece buranin rengini degistirmek istiyorum dolayisiyla forum acma panelinden bu aciklama bölümünde renk kodu kullanacagim ( <font color=red></font> ) bu kodu burada kullanamanin seo acisindan bir zarari varmidir ? her forumun bu aciklama bölümüne o forumla ilgili keywods girmenin gerek adsense gerekse google acisindan bir avantaji olurmu ? |
|
| ||||
| ||||
|
class ile define etmek kismini biraz acarmisiniz nasil yapacagim bu islemi ??
|
|
| ||||
| ||||
|
| ||||
| ||||
|
templateden yapabilirsin forumhome_forumbit_level1_nopost'da olcaktı galiba. description bölümünü istediğin gibi düzenle font color strong vs nasıl yapmak istersen (forumhome_forumbit_level1_nopost olmazsa level2_nopost u dene.) |
| Tags |
| aciklama, forum |
| Thread Tools | |
| |